Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tanden poetsen was nooit zo fijn!

  Met de producten van Jack N'Jill wordt tanden poetsen een plezier, smaakt het lekker en mag het elektrisch poetsen al eens wat langer duren. Er is een volledig aanbod om de eerste tandjes te poetsen tot een volledig melkgebit. Toon meer

  Merken

  Kleur

  10 Producten

  Tandjes poetsen met de producten van Jack N' Jill

  Jack N' Jill is een musthave om grote en kleine tandjes te verzorgen. De eerste tandjes kan je veilig en hygiënisch poetsen met de 100% medische silicone vingertandenborstel. Om de pijn te verzachten van doorkomende tandjes kan je de tandjesgel gebruiken. De kamille en calendula heeft een kalmerende werking en verlicht pijnlijk tandvlees.

  Eens de voortanden doorbreken kan je overstappen naar de silicone tandenborstel. Doe een klein beetje Jack N' Jill natuurlijke tandpasta  op de borstel en poets de tandjes zachtjes. Zodra de kiezen verschijnen, stap je best over naar de bio tandenborstel. En als de tandjes groeien kan je overstappen naar de elektrische buzzyborstel. Deze schakelt automatisch uit na 2 minuten. 

  Bewaar je Jack N' Jill tandenborstel en tandpasta in de vrolijke beker met een dino, nijlpaard, konijn of koala als dierenprint

  De natuurlijke & organische kindertandpasta's in verschillende lekkere smaken kan je 100% vertrouwen. De leuke tubes zijn geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Ze zijn fluoride-, bewaarmiddelen- en kleurstoffenvrij. 

  Poetsen maar met deze gids voor de verzorging van melktandjes!