Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Maandag 22 December 2020

  10 x Leuke kerstgeschenken voor kinderen

  10x Leuke kerstgeschenken voor kinderen

  Het is bijna Kerst en dat betekent voor veel ouders dat ze kerstgeschenken willen geven aan hun kinderen. Ben je op zoek naar ideeën voor kerstcadeautjes voor je kind? Speciaal voor jou heeft Babysits 10 van hun favoriete kerstgeschenken uitgekozen die zeker een lach geven op het gezicht van elk kind!

  1. Verkleedkleding

  Met deze vermommingen kunnen je kinderen prachtige toneelstukjes opvoeren en zich verkleden als elk dier die ze maar willen zijn. Hiernaast houden de vermommingen ze ook nog eens lekker warm tijdens de koude winterdagen!

  2. Speelhuisjes en tipitenten

  Nu het niet meer zo lekker weer is om te gaan buitenspelen, biedt een speelhuisje of tipitent de oplossing! Op deze manier kunnen de kinderen knus in hun eigen ‘hut’ spelen. De fantasie van je kind kan volop gebruikt worden in deze leuke speelhuisjes. Pocahontas ben jij dat?!

  3. Knutselspullen

  Welk kind houdt er niet van knutselen?! Met de koude winterdagen is er niks leukers dan heerlijk tekenen en knutselen. Haal de creativiteit van je kinderen naar boven door ze knutselspullen te geven voor Kerst!

  4. Muziek

  Tijdens de kerstdagen worden er veel kerstliederen gezongen. Is jouw kind ook zo’n muziek fanaat? Laat ze dan zelf muziek maken of genieten van kerstmuziek door schattige luidsprekers. Zo kan je kind er een extra feestje van maken.

  5. Binnen schommel

  Houden je kinderen ook zo van schommelen? Geef ze dan als kerstcadeau een binnenschommel. Zo kunnen ze ook binnen in huis volop genieten van de schommel.

  6. Nachtlampje

  De dagen zijn korter geworden en het wordt ‘s avonds al vroeg donker. Veel kinderen voelen zich niet op het gemak wanneer het donker is in hun slaapkamer. Dit is waarom het nachtlampje de ultieme oplossing biedt. Kies het favoriete dier of thema van je kind en schaf hiervan een nachtlichtje aan. Naar bed gaan wordt een feestje met deze nachtlampjes!

  7. Dekbed

  Is je kind helemaal gek van een bepaalde sport, een bepaald dier of beroep? Koop er dan een dekbed van en laat ze elke avond hun favoriete beroep of dier zijn! Je kind zal zonder gezeur naar bed willen gaan met deze toffe dekbedovertrekken.

  8. Puzzel

  Puzzelen is goed voor de geest en ook nog eens super leuk! Een puzzel is een perfect kerstgeschenk voor je kind.

  9. Winter muts

  De decembermaanden kunnen berekoud zijn! Geef je kind als kerstgeschenk een leuke muts of beanie. Zo loopt hij of zij er fashionable en ook nog eens warm bij!

  10. Rugtas

  Je kind is na de kerstvakantie het coolste kind van de klas met deze super toffe rugtassen! Stoer, schattig, trendy, meisjesachtig enz. Laat de persoonlijkheid van je kind stralen met deze diverse rugtassen.

  Wij hopen dat dit artikel je genoeg inspiratie heeft gegeven voor kerstcadeaus. Wij wensen je in ieder geval alvast fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

  ___

  Dit artikel is geschreven in samenwerking met Babysits. Het online oppasplatform van Nederland. Ben je nog op zoek naar een oppas aan huis? Via Babysits kun je gemakkelijk contact opnemen met betrouwbare oppassen bij jou in de buurt.

  Lees onze inspirerende artikels!

  Recente artikelen