Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed
Webwinkel
0
0
Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed

Door Hanne Demeulenaere

Hanne op bezoek in de inspiration shop van Kids with Flair

Een tijdje geleden gingen wij een kijkje nemen in de nieuwe inspirationshop van Kids with Flair! En wauw … wat hebben ze er iets moois van gemaakt! De kids namen meteen een kijkje en wat bleek, ze vonden alles wel leuk 

   

We voelden ons meteen welkom en Gianna hielp de kindjes om de leukste dingen uit te kiezen ! Elias koos voor een drakenpuzzel uit het assortiment van Crocodile Creek. Maar ons oog viel ook op het merkje Tiger Tribe… Het merk heeft héél leuke knutselpakketten om de kids creatief bezig te houden.  

   

Juliette is momenteel helemaal into magnetisch speelgoed! Haar keuze was dan ook snel gemaakt … Mudpuppy heeft héél handige magneetspelletjes. Het konijntje was haar favoriet!   

Bedankt voor de hulp Kids with Flair en wij vertrokken met 2 blije kindjes naar huis om meteen hun nieuwe spulletjes uit te testen!

De Transfer Magic van Tiger Tribe viel in de smaak! Het is een gemakkelijke activiteit om hen zelfstandig bezig te houden! Elk doosje bestaat uit enkele opdrachtvellen, auto-achtergronden en een potlood. Elias begon meteen de auto te pimpen  J Een paar keer wrijven over het opdrachtvel met het bijgeleverde potlood en de auto ziet er in de kortste keren uit als een stoere race auto!  Heel handig ook om mee te nemen op reis …

Ondertussen ging kleine zus aan de slag met het magneetspel van Mudpuppy. Het blikken doosje bevat 4 achtergronden (dubbelzijdig), 2 konijntjes en 3 vellen met verwisselbare magneten. Juliette begon meteen de konijntjes aan te kleden, een rokje, een tutu, een trui, de leukste accessoires, alles is mogelijk! Grote broer zag dat het leuk was en ging meespelen met zijn zusje J plezier voor groot en klein dus! Wij komen binnenkort nog de andere series ook opkopen Kids with Flair! Want dit is het perfecte reiscadeautje voor onderweg in de auto als je het ons vraagt!

 

En als laatste nog iets over de drakenpuzzel van Crocodile Creek! Elias is 6 jaar en puzzelt héél graag! De puzzel van Crocodile Creek bestaat uit 72 stukjes die mooi opgeborgen zitten in een stevige kartonnen doos. Een voorbeeld van de puzzel staat op de doos dus Elias baseerde zich daarop om aan de slag te gaan. Elke draak heeft een ander kleurtje waardoor hij de puzzelstukjes eerst per kleur sorteerde om zo te starten! De eerste keer was het af en toe eventjes nadenken maar hij maakte de puzzel helemaal alleen! Een goeie concentratie-oefening en ook wel mentale uitdaging!

Liefs,

Hanne , Elias en Juliette !

 

Laat een opmerking achter...

Opmerkingen:

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »