Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed
Webwinkel
0
0
Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed

Door Jana T.

Henry & Katie de kat

Ik ben Henry en ben 6 weken oud. Ik woon in Oostende samen met mijn papa en mama en grote zus. Wat heel veel mensen vergeten is dat we ook een grote broer hebben, Basiel de kat. Ik kijk best wel op naar Basiel, want hij is zacht(aardig) en interessant. Basiel toont echter weinig interesse in mij en mijn mama houdt hem liever wat uit mijn buurt… Net daarom ben ik zo blij met mijn knuffel “Katie de kat” ! Zo heb ik een poes in de buurt die ik altijd kan aaien wanneer ik wil en die niet telkens wegloopt van mij !

Ik ben nog klein en momenteel slaap en drink ik vooral. Een knuffelpoes is dan nog niet echt nodig zou je denken, maar dan ben je mis ! Mijn Katie de kat heeft ook een lampje en maakt lawaai. Een van de geluiden is “de zee”. Een ideaal geluid voor mij, want mijn mama gaat vaak met mij wandelen langs de zee… Dan slaap ik altijd flink (die buggy’s hé…) en mijn mama hoopt dat ik met dit achtergrondgeluid binnenkort een nachtje door zal slapen… Ze kan maar hopen hé…

Ps: voor baby-vrienden die minder interesse hebben in poezen heb je ook een aap en een konijn !

Veel liefs,

Henry L.

Laat een opmerking achter...

Opmerkingen:

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »