Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed
Webwinkel
0
0
Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed

Door Gianna

Ik ga op reis en ik neem mee...

Ik ga op reis en ik neem mee: 

Een handige reistrolley

Kids die op reis vertrekken hebben maar al te graag hun eigen koffer. Heb je op onze webshop onze verschillende kindertrolleys reeds ontdekt? Ik post met plezier hier mijn persoonlijke favorieten:

De dierentrolleys van Trixie: handig formaat, stevig handvat en ook afwasbaar!

Nieuw en om mee uit te pakken zijn de trolleys van het franse merk Jojo Factory

Bezighouding voor onderweg

Heb je een lange auto- of vliegrit voor de boeg dan is vaak niet evident om de kids te entertainen en
we spreken uit ervaring :)

Met deze spullen maak je de rit misschien wel wat aangenaam. De vraag is dan voor wie? Lang leve het magnetisch speelgoed zoals een puzzel of magneetspel. Enkele aanraders op een rij! Let wel van elk product hebben we verschillende prints of versies dus neem zeker nog even een kijkje op onze webshop in de categorie onderweg/reisspelletjes!

Magneetspel Make a Face van Mudpuppy

Magnetic Fun Puzzel Mighty Dinosaurus van Mudpuppy

Magneetset Bouwwerf van Petit Collage


Magna Carry Unicorn Kingdom van Tiger Tribe

Leuke reisspelletjes voor gans het gezin 

Houd je van klassiekers dan is de road trip bingo van Mudpuppy een aanrader! De 1e speler die 5 items op een rij spot, wint!

Ook Petit Collage heeft enkele compacte spelletjes uitgebracht zoals een variant op zwarte pieten: het kaartspel gekke aap. Zoek zoveel mogelijk paren, maar probeer de gekke aap te vermijden. Wie op het eind van het spel de gekke aap kaart heeft, verliest het spel! 

Wil je testen wie van het gezin het snelste reactievermogen heeft dan is dit nieuwe spel van Djeco een toppertje: Gloutons

Om elkaar uit te dagen op fijn motorisch vlak is het Matilda stapelspel van Londji ideaal. Zo kan je zien wie het meest behendig is. 

Gadgets om kids stil te houden op restaurant 

Voor je het laatste redmiddel moet toepassen (Ipad ssst) hebben we wel wat spulletjes waar de kinderen zich even kunnen mee bezighouden aan tafel.

Van Tiger Tribe hebben we meer dan 20 leuke kleursets inclusief stiftjes, stickers of andere gadgets. 

Voor de jongste kinderen raad ik de Magic Painting doosjes aan van Tiger Tribe, zelf oneindig veel keer hergebruikt en het houdt tweemaal niets in om het te gebruiken. Maar de kinderen zelf hebben het gevoel dat ze aan het schilderen zijn. Fijn toch als je hier zelfs helemaal geen verf voor hoeft uit te halen.? Je hoeft ook na het diner niet op zoek te gaan naar potloden op handen en knieën door het restaurant.

Veronique de bezielster van Tiny Magic ontwerpt stoffen speelgoedsets om kinderen hun fantasie de vrije loop te laten gaan met als doelstelling om niet steeds achter de multimedia te moeten grijpen. Keuze uit de Car Pet, Fairy Land, Little Pet Hospital en Tiny Dollhouse inclusief auto's of poppetjes.

 

Voor wie het waagt in het zand 

Quut staat gekend voor degelijk strandspeelgoed. Voor deze zomer hebben ze leuke beachsets uitgebracht, zodat je na het spelen het speelgoed mooi terug kan opbergen in een rugzakje. 



Nieuw in hun assortiment is de 2-in-1 frisbee & zandzeef. Iedereen kan overweg met deze frisbee. Zelfs al heb je nog nooit een flying disc vastgehad, deze werp je met alle gemak in de lucht. Hij vliegt stabiel door de lucht, ligt comfortabel in de hand en is extreem duurzaam. Een populaire strandklassieker die je perfect mee kunt nemen naar het park, de tuin of het zwembad. Dankzij de brede diameter van 25 centimeter en het typische gaatjespatroon van Quut doet die ook nog eens dienst als superhandige zandzeef.

Heb je een hekel aan spelen in het zand dan kunnen de nieuwe outdoor opbergzak & speelmatten van Play and Go je misschien overtuigen om jullie even aan een speelbeurt te wagen op het strand. 

We wensen jullie in elk geval een fijn een veilige reis, geniet van de quality time en hopelijk mag corona even wegblijven waar jullie over verblijven. Alle tips die ik heb meegegeven zijn trouwens perfect voor een staycation. Die trolley dar kan je dan misschien even een toertje mee rijden in de tuin of lekker boodschappen mee gaan doen met de kids ;)

Laat een opmerking achter...

Opmerkingen:

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »