Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed
Webwinkel
0
0
Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed

Door Stijn Depoortere

Jeune Premier: Collectie 2021

Ontdek de gloednieuwe collectie “From Europe with love” van Jeune Premier. Terug naar school met een boekentas vol herinneringen!


Zijn jullie klaar voor de reis van je leven? Dit seizoen neemt Jeune Premier jullie mee op een adembenemende reis doorheen werelds oudste continent. Coole oldtimers nemen je mee op een wilde rit langs de Donau in Budapest tot de toreadors in Madrid. Ga haaien spotten op de ferry van Londen naar Brussel, wordt verliefd in de stad van de lichtjes en snuif de romantische atmosfeer op van Montmartre.

Laat je inspireren door de fel gekleurde huisjes van Nyhavn in Denemarken en betoveren door het licht dat valt op de Acropolis, ga geluk achterna aan de Trevi fontein, geniet van de snelheid van sportauto’s of ga op avontuur in een luchtballon terwijl je de prachtige omgeving in je opneemt… om uiteindelijk tot rust te komen in de tulpenvelden van Nederland. Kan jij raden waar we zijn? We sturen je een postkaartje!

X From Europe with love

Jeune Premier Collectie 2021

Waarom kiezen voor Jeune Premier? Boekentassen en rugzakken met oog voor detail én met kwaliteit gemaakt!

Zoals steeds zijn de boekentassen en rugzakken van Jeune Premier prachtig en in detail afgewerkt.  De mooiste kleuren en leuke accenten van glinsters tot lichtgevende of reflecterende delen.

Wat de collecties van Jeune Premier ook zo geweldig maakt is dat er in elk thema ook tal van accessoires zijn. Zo kan je dezelfde pennendoos, pennenzak en/of zwemzak erbij shoppen! Dan is jullie zoon of dochter op en top in orde voor die eerste schooldag.

Dit zijn de nieuwe hippe modellen van Jeune Premier voor 2021 op een rij!


GIRLS DESIGNS

Balloons: kleurrijke luchtballonnen en gouden details sieren de tassen van dit model
Miss Daisy: super leuke kersjes met glitter details en leuke bloempjes
Icons: prachtige combinatie van blauw en goud met glitters en een schattige kersenmannetjes.
Unicorn universe: een model als van uit een sprookje met een magische eenhoorn en glitters
Tiara Tiger: op en top meisje meisje met dit fleurige roze model met witte tijger met bloemenkroon
Unicorn Gold: eenhoorn met lange manen in prachtige kleuren met een gouden touch.
Lady gadget pink: een feeëriek model vol hippe patches van echt girl gadets.
Cherry Pompon: roze, goud en kersjes met echte pomponnetjes
Ladybug: toffe pastelkleurtjes, een grote strik en schattige lieveheersbeestjes


BOYS DESIGNS

Sharkie: Stoere haaien en golven
Mister Gadget: Een cool model vol hippe patches van echt boy gadets
Monte Carlo: de perfecte roadtrip met deze hippe, klassevolle oldtimer met koplampen die echt licht geven
Racing Club: Vroom, vrooom! Klaar voor de start met dit kleurrijke model vol racecars
Tiger Navy: Roarr, een modern model met hippe afbeelding van een tijgerhoofd in funky kleure
Tiger Twins: nog meer tijgers in een stoere combinatie van blauw en oranje

Hoe kies je de perfecte boekentas?

Met een boekentas van Jeune premier kan je niet missen want schoonheid en ergonomie worden ontzettend goed gecombineerd.

Meet the family! Ontdek het perfecte boekentasmodel voor de leeftijd en bouw van jouw kind.

Of de ultieme keuze nu op een roze tas met gouden glitters valt of op een blauwe met witte stippen, alles begint bij de keuze van het perfecte model! Het belangrijkste bij het kiezen van een schooltas is dat je de tas op maat van je kind koopt. Niet te klein, maar zeker niet te groot. Een schooltas kopen "op groei" is een veelgemaakte fout. Hoewel het misschien goed is voor uw budget, is het slecht voor de rug van uw kind. Dus welke tas moet je dan kopen?

Voor het eerst naar school of al in de kleuterklas?

IT-BAG MINI: perfect als eerste schooltas voor kinderen van de kleuterklas van 2 tot 6 jaar oud. Met 1 groot opberg vak waar gemakkelijk een A4 mapje in kan, een voorvakje en een aparte waterfleshouder.
BACKPACK RALPHIE: Een prachtig eerste rugzakje voor de crèche of de eerste kleuterklasjes. Ralphie heeft een groot compartiment en voorzakje met velcro sluiting en een waterfles houder. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Boekentas of rugtas eerste of tweede leerjaar? Dan zijn de deze Jeune Premier modellen geschikt:

IT-BAG MIDI: deze Jeune Premier-tas ademt het DNA van het merk en is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Hij heeft een klassiek horizontaal 2-vaks 'cartable' naar Frans model.  In de 2 ruime opbergvakken kan je makkelijk een A4 map, boeken, pennenzak, lunchbox in kwijt. Deze it-bag is voorzien van een externe bidonhouder en een verstevigde rug met verstelbare ergonomische schouderriemen voor een aangenaam draagcomfort en stevig handvat
RUGZAK BOBBIE: de Bobbie is een klassiek model dat is aangekleed als een modestuk voor kinderen vanaf 6 jaar. De stevigheid van de tas zorgt ervoor dat hij altijd rechtop blijft staan ​​en dat je gemakkelijk al je spullen zoals mappen opbergt. De schuine ritssluiting geeft deze Bobbie rugzak een moderne en elegante twist. Hij heeft ook een opberg vak vooraan met ritssluiting en extra opbergvakken binnenin met rits.
BACKPACK ERGOMAXX: Deze ergonomische boekentas is perfect voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud. Hij heeft, naast grote opbergvakken en een groot compartiment vooraan, een hoogwaardig verstelbaar draagsysteem. Met verstelbare, gewatteerde heupband die met 1 klik is vast te maken en ook verstelbare en gewatteerde schouderriemen. Voor optimaal draagcomfort.

Een boekentas of rugzak voor in het derde leerjaar of hoger?

IT-BAG MAXI: de grootste Jeune Premier tas in de familie. Perfect als boekentas voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Met twee extra grote compartimenten die gemakkelijk twee A4 mappen of boeken kunnen opbergen, een extra zakje vooraan voor pennenzak of lunchbox en extra opbergvakken met rits binnenin. Daarnaast heeft de boekentas een verstevigde rug met verstelbare ergonomische schouderriemen voor een aangenaam draagcomfort en stevig handvat.
BACKPACK JAMES: Zijn vorm maakt het super origineel en aantrekkelijk, maar het echte wow-effect wordt verkregen wanneer je de tas opent: een harmonica-systeem ontvouwt zich in 3 compartimenten om al je schoolbenodigdheden of zelf een laptop in te ordenen. Deze rugzak heeft ook nog een ruim opberg vak vooraan en extra opbergvakken binnenin met rits.

Leuke rugzakjes voor alle leeftijden.

BACKPACK JACKIE: Deze handige rugzak kan voor elke leeftijd gebruikt worden. Dit model heeft 2 grote compartimenten met aparte ritsen, die gemakkelijk grote mappen kunnen opbergen. Het extra compartiment vooraan heeft nog een opberg vak binnenin met rits. Top aan deze rugzak: een afneembaar tasje vooraan dat is vastgemaakt aan de rugzak met magneten. Het klikt super handig in en uit en heeft een anti-diefstal systeem.
CITY BAG: Perfect om te gebruiken als zwemzak of als zak voor een leuke daguitstap. Met één groot opberg vak voor alle essentiële zaken en een binnenzakje met rits. Wordt gedragen met koordjes.
LUNCH BAG: Een handige lunchzak of tas voor daguitstap met een groot compartiment. Handig aan deze rugzak is dat ze ook binnenin waterafstotend is en dus makkelijk uit te kuisen. De Lunch bag van Jeune Premier heeft een aanpasbare schouderband om ook schuin te dragen.


Weetje! Het verhaal achter het Belgische merk Jeune Premier

Dit is het merkwaardige verhaal over hoe een apotheker en een advocaat verliefd werden ... op het ontwerpen van schooltassen. Bruno en Hélène konden de perfecte schooltas niet vinden om hun 2-jarige zoon Ralph op zijn eerste schooldag te vergezellen. Omdat Hélène oog had voor mode, besloot ze er zelf een te maken. Op dat moment, aan de keukentafel van hun woning in Oostende, werd hun eerste schooltas geboren.

De schooltas is met de hand gemaakt in Marokko. Een lamsleren tas geborduurd met de naam van Ralph en versierd met kleurrijke details. Ze wisten niet dat dit eenvoudige ontwerp het begin was van iets groots ... De eerste schooldag van Ralph was amper afgelopen en al 4 moeders en het principe wilden graag weten waar zijn schooltas vandaan kwam.

Bruno moedigde Hélène aan om haar creativiteit te blijven verkennen en ze lanceerden een kleine collectie van 5 tassen. Dat jaar, in 2012, verkochten ze 80 stuks. Al snel stopten Bruno en Hélène beiden met hun baan om zich te concentreren op de ontwikkeling van hun merk Jeune Premier.

Gevuld met innovatieve ideeën en doorzettingsvermogen, veranderden ze Jeune Premier in wat het nu is. Een wereldwijd vertegenwoordigd merk in meer dan 30 landen, dat jaarlijks meer dan 120.000 tassen verkoopt.

Wij zijn blij dit merk te kunnen verdelen! En we worden nog gelukkiger van het feit dat we zoveel kinderen gelukkig maken met hun perfecte eerste boekentas!

Laat een opmerking achter...

Opmerkingen:

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »