Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed
Webwinkel
0
0
Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed

Door Charlotte D.

Mama's aan het woord: Charlotte

Maart, voor mij héél zeker al tijd om na te denken over Pasen. Het verlangen en aftellen naar die leuke zondagmorgen in April. Maar voor ons, mamaatjes en papaatjes, is het nadenken over wat die lieve Paashaas naast lekkere paaseitjes gaat brengen voor onze kleine spookjes.  

Dit jaar wou ik het eens over een andere boeg gooien. Ik ging niet naar de standaard speelgoedwinkel, maar koos ervoor om naar de mooiste én leukste kindershop te gaan in hartje Roeselare, Kids With Flair. Je wordt er niet alleen warm onthaald, maar je kan er heel veel ideetjes opdoen! Het heet dan ook niet voor niets een inspiration shop. 

Geen plastic speelgoed vol batterijen, geluidjes en lichtjes, maar leuk duurzaam speelgoed, dat bovendien ook leerrijk is! Heel veel dingen kozen wij van het merk Djeco, dat goed vertegenwoordigd wordt bij Kids with Flair. Zoals deze hamertje tik van Djeco. Je kan zelf creatief aan de slag gaan, maar er zitten ook kaartjes bij die je kan namaken.  

Voor de creatieve metekindjes kozen we hier voor de step by step van Djeco, daar leer je op kaartjes stap voor stap leuke figuurtjes tekenen, je kan ze nadien terug uitwissen om weer helemaal opnieuw te kunnen beginnen! Ideaal!  

Bij Kids with Flair vond ik ook hele toffe kleine minigames, leuk om er als extraatje bij te leggen! Zoals wie is het, verschillen zoeken, labyrinth, … By the way, dit, en nog veel andere kleine knutseldingen, zijn ideaal qua prijscategorie om als klein cadeautje te schenken of als je kid naar verjaardagsfeestjes gaat! Zoals deze leuke krimpfolies, tattoos, etc. Ook van andere merken hebben ze leuke spulletjes die erg handig zijn om mee te nemen als we eens op verplaatsing zijn! Zoals deze leuke kleurset van Tiger Tribe! 

Onze kleine knutselaar gaat zich kunnen uitleven met de leuke plasticine van Djeco. Het oogt heel leuk, heeft vele leuke uitsteekfiguurtjes en is niet zo ‘moeilijk’ als de klassieke gekende merken, waar je allerlei verschillende tools hebt om dingen uit te persen. Voor ons dus een leuk alternatief voor de kleintjes, die nog niet zo handig zijn, hier in huis! 

Hele toffe gezelschapsspelletjes vind je er ook, zo geraken we toch ook nog eens gezellig samen aan de slag.  

Wanneer de kids hier wat ouder zijn, heb ik er al leuke ideetjes opgedaan om mooi houten speelgoed te kopen waarmee ze samen kunnen spelen! Zoals een winkeltje en keukentje met leuke accessoires voor erbij!  

Kortom, je vindt er voor elk wat wils! Zeker de moeite waard om er eens het sfeertje te gaan opsnuiven! 

Laat een opmerking achter...

Opmerkingen:

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »