Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed
Webwinkel
0
0
Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed

Door Gianna

Straks even wegdromen in de klas van de Daydream Collectie van Jeune Premier?

Een meisje die wegdroomt in de klas zorgt voor inspiratie voor de nieuwe collectie

Mevrouw Wittevrongel staat voor de klas…. saai…. Het is 14.10 uur… de middagpauze is nog ver weg. Haar stem verdwijnt naar de achtergrond ... Mijn gedachten dwalen af.

Buiten valt mijn oog op een bloem die net een bezoek krijgt van een kleurrijke vlinder ... ... en mijn gedachten zinken nog dieper. Ik ben verliefd! Hij houdt van mij - hij houdt niet van mij - hij houdt van mij ... Als twee kersen aan een stengel die aan elkaar hangen en naar elkaar kijken. Zaterdag ga ik naar zijn honkbalwedstrijd kijken. Hij is zo sportief. Als hij groot is, zegt hij dat hij piloot wordt ... Oh god, hij is zo schattig dat ik droom van een glinsterende sterrenhemel. Ik hoor het geroffel van een kudde paarden die door het landschap beweegt. Zo romantisch. Misschien moeten we samen naar de dierentuin gaan, of niet, naar de kermis! Ik draag mijn mintkleurige jurk met die grappige fonkelende kersen die perfect bij de kleur van mijn ogen passen.

In de verte hoor ik mijn naam roepen ... Oh nee het is mevrouw Wittevrongel!

TRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING!

Sterktes van deze back to school collectie!

Zoals steeds zijn de boekentassen en rugzakken van Jeune Premier prachtig en in detail afgewerkt, maar met deze collectie zal Hélène echt wel scoren bij de meisjes en jongens. Sommige modellen hebben verschillende gadgets, andere boekentassen geven dan terug licht of reflectie.

Bovendien kan je meestal dezelfde pennendoos, pennenzak en/of zwemzak erbij shoppen! Dan is jullie zoon of dochter op en top in orde voor die eerste schooldag ;)

Handig meegenomen is de 100% waterafstotende polyester en het zijvak voor het opbergen van een drinkfles.

We zetten van enkele nieuwe boekentassen de leuke extra'tjes even op een rij

GIRLS 

  • Lady Gadget Pink or Blue: hippe patches & hangertjes zoals een unicorn en kers afgewerkt met goudkleurige slotjes 
  • Love Cherries: kersjes zijn afgewerkt met gouden details
  • Cherry Fun: zal beschikbaar zijn in juli, dus nog even geduld
  • Flower Power: zal beschikbaar zijn in juli, dus nog even geduld
  •  

BOYS

  • Wingman: coole helm tot in de puntjes afgewerkt en gele slotjes.
  • Bikerman: is de wimpel, de nagel in de band als je de tas opent en de koplampen die echt licht geven! Vroom, vrooom!
  • Safari, Midnight Tiger, Horsepower, Sports Caps: zal je kunnen zien in juli!

Hoe kies je de perfecte boekentas?

Met een boekentas van Jeune premier kan je niet missen want schoonheid en ergonomie worden ontzettend goed gecombineerd.

Of de ultieme keuze nu op een roze tas met gouden glitter valt of op een blauwe met witte stippen, alles begint bij de keuze van het perfecte model! Het belangrijkste bij het kiezen van een schooltas is dat je de tas op maat van je kind koopt. Niet te klein, maar zeker niet te groot. Een schooltas kopen "op groei" is een veelgemaakte fout. Hoewel het misschien goed is voor uw budget, is het slecht voor de rug van uw kind. Dus welke tas moet je dan kopen? 

Zit uw kind in het eerste of tweede leerjaar? 

Dan zijn de volgende Jeune Premier modellen geschikt voor jouw kind:

it-bag MIDI: deze Jeune Premier-tas ademt het DNA van het merk en is een klassiek horizontaal 2-vaks 'cartable' naar Frans model.  In de 2 ruime opbergvakken kan je makkelijk een A4 map, boeken, pennenzak, lunchbox in kijwt. Deze it-bag is voorzien van een externe bidonhouder en, wat had je verwacht, een kindvriendelijk magnetisch easy lock slot, een verstevigde rug met verstelbare ergonomische schourderriemen voor een aangenaam draagcomfort en stevig handvat

Rugzak Bobbie: de bobbie is een klassiek model dat is uitgekleed als een alledaagse tas en weer is aangekleed als een modestuk. De stevigheid van de tas zorgt ervoor dat hij altijd rechtop blijft staan ​​en dat je gemakkelijk al je spullen zoals mappen en mappen opbergt. De schuine ritssluiting geeft deze Bobbie rugzak een moderne en elegante twist.

Gaat uw kind naar het derde leerjaar of hoger?

Dan moet u zich concentreren op het volgende model: Backpack James:

Zowel ouders als hun kinderen zijn het erover eens: deze tas is een winnaar! Zijn vorm maakt het super origineel en aantrekkelijk, maar het echte wow-effect wordt verkregen wanneer je de tas opent: een harmonica-systeem ontvouwt zich om al je schoolbenodigdheden te classificeren en te ordenen.

Mogelijke toppers van de Daydream Collectie?

Als je het ons vraagt zal de Lady Gadget Pink alle meisjesharten veroveren gevolgd door de Cherry Fun. Voor de jongens is de Wingman een absolute musthave of al boysmom bezwijk ik persoonlijk voor de stoere Biker. Onze oudste zoon trouwens ook, zou hij de smaak meehebben van zijn mama? 

Weetje! Het verhaal achter het Belgische merk Jeune Premier

Dit is het merkwaardige verhaal over hoe een apotheker en een advocaat verliefd werden ... op het ontwerpen van schooltassen. Bruno en Hélène konden de perfecte schooltas niet vinden om hun 2-jarige zoon Ralph op zijn eerste schooldag te vergezellen. Omdat Hélène oog had voor mode, besloot ze er zelf een te maken. Op dat moment, aan de keukentafel van hun woning in Oostende, werd hun eerste schooltas geboren.

De schooltas is met de hand gemaakt in Marokko. Een lamsleren tas geborduurd met de naam van Ralph en versierd met kleurrijke details.

Ze wisten niet dat dit eenvoudige ontwerp het begin was van iets groots ... De eerste schooldag van Ralph was amper afgelopen en al 4 moeders en het principe wilden graag weten waar zijn schooltas vandaan kwam.

Bruno moedigde Hélène aan om haar creativiteit te blijven verkennen en ze lanceerden een kleine collectie van 5 tassen. Dat jaar, in 2012, verkochten ze 80 stuks. Al snel stopten Bruno en Hélène beiden met hun baan om zich te concentreren op de ontwikkeling van hun merk Jeune Premier.

Gevuld met innovatieve ideeën en doorzettingsvermogen, veranderden ze Jeune Premier in wat het nu is. Een wereldwijd vertegenwoordigd merk in meer dan 30 landen, dat jaarlijks meer dan 120.000 tassen verkoopt. Wij zijn blij dit merk te kunnen verdelen! En we worden nog gelukkiger van het feit dat we zoveel kinderen gelukkig maken met hun perfecte eerste boekentas!

 

Laat een opmerking achter...

Opmerkingen:

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »