Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Affenzahn

Filters

Affenzahn is een topmerk op het vlak van rugtassen! Ze maken mooi uitziende rugzakken voor jongens en meisjes in de vorm van leuke dieren, maar ook kwalitatief hebben ze er alles aan gedaan om de rugtas op een topniveau te brengen.

 

Kwalitatieve en functionele rugzakken met een leuke extra!

De originele rugtassen van Affenzahn hebben een uitrekbare tong waar de contactgegevens van jouw zoon of dochter opgeschreven kunnen worden. Het grote model heeft ook nog eens beweegbare armen om het speelinstinct te stimuleren!

Als je een rugtas wil kopen is het ook belangrijk dat deze kwalitatief goed op de rug van je kind zit en gemakkelijk in gebruik is. Affenzahn heeft een rugtas ontworpen met verstelbare schouderriemen en een extra sluiting rond het middel om de rugzak goed op zijn plek te houden.

Kids with Flair is officieel Affenzahn dealer in België en Nederland

 Zo kan je bij ons terecht voor alle rugtassen van Affenzahn. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden