Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Anne-Claire Petit

Filters

Gehaakte spullen zijn mooi, trendy en helemaal “in”. Deze superleuke handgemaakte poefs en dieren(knuffels)  komen van de Nederlandse Anne-Claire Petit. Ze maakt deze mooie spullen zelf met veel liefde en zorg. Daarom zijn ze ook uniek en duurzaam.

 

Gemaakt om te blijven

In 2002 koos Anne-Clair petit ervoor om haar focus te leggen op een kinder en home collectie. Ze heeft een liefde voor kleuren en natuurlijke materialen en gebruikt die liefde om leuke spullen te maken. Zo heb je een leuk vliegtuigje, poefs, dierenkoppen en knuffels. Ze begon met kleine diertjes maar ze groeiden al snel uit tot grotere wezentjes. De spullen worden met de hand gemaakt en zijn duurzaam. Behandel ze met liefde en ze zullen heel lang bij jou blijven.

 

Lief voor je interieur

De mooie handgemaakte rendier- en olifant trofeeën kunnen in elke kinderkamer een plekje vinden. Ze worden de vriend van jouw kind. Ook zijn er mooie poefs en een paddenstoeltje verkrijgbaar. Liever een kleiner vriendje? Dan kan je de rendieren en olifanten omarmen. Misschien speel je toch liever met een vliegtuig? Zoef!

 

Kids with Flair is officieel Anne-Claire Petit dealer in België en Nederland

 Zo kan je bij ons terecht voor verschillende handgemaakte crochet dierenkoppen, knuffels en poefs van Anne-Claire Petit. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden