Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Bobble Art

Hou je van kleur, prints, retro en speelse designs? Dan zit je bij de rugtassen, etuis, pennenzakken en reistassen van Bobble Art wel erg goed.  Babushka’s, sterren, uiltjes, raketten, … Voor iedereen wat wils en dat aan een heel aantrekkelijke prijs! Ga naar school met een speelse twist!

 

Verzamel ze allemaal

Er is een ruime keuze van prints maar ook een uitgebreid aanbod van soorten tassen. Bobble Art heeft zwemzakken, pennenzakken, weekendtassen, peuterzakken, rugzakken en meer. Meisjes en jongens zullen hun gading hier zeker vinden. Ga je logeren? Dan is de toiletzak zeker iets voor jou. Heb je veel mee te nemen? Dan kan de weekendtas misschien best ingeruild worden tegen de trolley. Neem onderweg je drinkbus mee. Misschien een klein rugzakje om leuke spullen in te steken? Zo ben je helemaal Bobble Art proof!

 

Helemaal uit Australië

Bobble Art is een succesvolle Australische firma, opgericht in 1999, die gestart is met haaraccessoires en gaandeweg het gamma uitgebreid heeft met prachtige kinderaccessoires. Bobble Art spreekt zowel de kinderen als de ouders aan met z’n unieke en speelse designs. De ontwikkeling en afwerking van de artikelen gebeuren met passie en oog voor detail.

 

Kids with Flair is officieel Bobble Art dealer in België en Nederland

Zo kan je bij ons terecht voor verschillende accessoires van Bobble Art. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden