Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Crocodile Creek

Filters

Hou je van felle kleuren en mooie tekeningen? Dan zijn de spullen van Crocodile Creek zeker iets voor jou. Niet enkel zijn er mooie puzzels van Crocodile Creek maar ook drinkbussen en brooddozen en niet te vergeten mooie kleuterrugzakken.

  

Leuke tekeningen

De rugzakken, drinkbussen, brooddozen en puzzels van Crocodile Creek hebben allemaal ongelooflijk mooie tekeningen die je kleuter zeker gaan aanspreken. Met de felle kleurtjes herkenbaar en mooi. Geen saaie prentjes maar hoogstaande designs voor jongens en meisjes. Bovendien van uitermate goede kwaliteit.

 

Combineer 

Wil je graag “assorti” zijn? Combineer dan de leuke producten van Crocodile Creek. De rugzakken zijn heel handig, met leuke opbergvakjes en zelfs de lunchboxen hebben mysterieuze plekjes. Fijn om naar school mee te nemen, op kamp of vakantie. De drinkflessen van Crocodile Creek zijn van staal en hebben weer dat mooie design.

 

Vloerpuzzels , groot en klein

Crodile Creek zorgt niet alleen voor een leuke schooltijd of vakantieperiode maar ook voor speelgenot. Met de vloerpuzzels van Crocodile Creek heb je een leuk design en plezier. Sprookjes en prinsessen? Met deze puzzels tover je je vloer om in een sprookje. De jumbo stukken zijn ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Ouders en grootouders zijn natuurlijk ook toegestaan.

 

Kids with Flair is officieel Crocodile Creek dealer in België en Nederland

Zo kan je bij ons terecht voor alle Crocodile Creek broodtrommels, lunchboxen, drinkflessen, rugzakken en puzzels. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden