Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Done by Deer

  Done by Deer is een prachtig Scandinavisch merk. Het is opgericht in december 2014 in Denemarken en heeft sinds dan non-stop moderne lifestyle producten ontworpen voor baby'tjes, peuters en kleuters.  Het mooie babymerk maakt gebruik van lieve diertjes. Zo komen olifantje Elphee, giraf Raffi en krokodil Croco vaak voor in hun producten en collect Toon meer

  Merken

  Geslacht

  Kleur

  1 Product

  Done by Deer is een prachtig Scandinavisch merk. Het is opgericht in december 2014 in Denemarken en heeft sinds dan non-stop moderne lifestyle producten ontworpen voor baby'tjes, peuters en kleuters. 

  Het mooie babymerk maakt gebruik van lieve diertjes. Zo komen olifantje Elphee, giraf Raffi en krokodil Croco vaak voor in hun producten en collecties. Of je nu op zoek bent naar een lieve knuffel, slabbetjes, een babynestje, leuk speelgoed of een mooi eetsetje, je vindt vast iets leuk in hun uitgebreide gamma!

  Het speelgoed van Done by Deer en de andere producten met innovatief design zorgen voor een mooi evenwicht in huis. Ze zijn geweldig leuk voor kinderen maar bewaren toch een zekere eenvoud, zo passen ze mooi bij de rest van het interieur. De combinatie van prachtig Scandinavisch design, samen met innovatie en mooie kleurenkeuzes, maken elk product vernieuwend en af. 

  Done by Deer hecht veel belang aan goede werkomstandigheden zowel binnenshuis als bij hun business partners. Al hun producten zijn eigen ontwerpen en voldoen aan de strikte Europese veiligheidsnormen.