Gratis verzending vanaf 60€
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden
Gratis inpakservice
Contact via mail, telefoon of whatsapp

Donsje

Filters

Donsje is een Nederlands merk, gevestigd in Amsterdam. Ze produceren een uitgebreid gamma schattige schoentjes voor babies en peuters, van 0 tot 2 jaar oud.  Hun producten zijn trendy met een nostalgisch toetsje. Elk paar schoentjes wordt prachtig verpakt in een mooi zakje met een belletje. Erg leuk dus om kado te doen!

Donsje werd opgericht door Florentine van Oosten Slingeland in 2013. Toen ze maar geen leuke schoentjes voor haar pasgeboren dochtertje vond, besloot ze om er zelf te maken. Ondertussen zijn we twee jongetjes later en ontwerpt ze onweerstaanbare booties en sandaaltjes voor zowel jongens als meisjes.

Donsje's stijl reflecteert Florentine's liefde voor vintage schoentjes, subtiele poeder kleurtjes, kwalitatief, natuurlijk leer en vakmanschap. De boekjes die ze aan haar kindjes voorleest, samen met hun lievelingsbloemetjes en -speelgoed zijn haar grootste inspiratie. Het is een heel familie gebeuren! Zo testen de zoontjes maar al te graag de duurzaamheid van de schoentjes! En ja, ze zijn zeker toddler-proof!

 

Kids with Flair is een officiële dealer van Donsje voor België en Nederland

Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via [email protected] of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 60€
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden
Gratis inpakservice
Contact via mail, telefoon of whatsapp