Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Dots Lifestyle

Filters

Quotes en teksten in de kinderkamer of je interieur? De mooie houten tekstborden van Dots Lifestyle zorgen voor een mooie eye catcher. Ook leuk zijn de houten huisjes die je eindeloos kan combineren. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten zodat je een leuk effect kan creëren. Welke is jouw favoriet?
 

Dutch design 

Dots Lifestyle is een Nederlands merk, opgericht in 2013 door Roy en Miranda Westland. Ze hebben duurzame woonaccessoires met Scandinavische invloeden. Ze streven naar eenvoud, kwaliteit en schoonheid.  Elk stuk van Dots Lifestyle is uniek: ze worden met hout ambachtelijk geproduceerd en de prints worden met de hand gemaakt.

 

Allemaal hout

Hout is de rode draad door de collectie van Dots Lifestyle. Het is de basis van hun collectie. Het heeft bijzondere kwaliteiten,  is flexibel, warm, natuurlijk en milieuvriendelijk. Het hout waarmee Dots Lifestyle werkt is voorzien van het FCS keurmerk, dat betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst, zonder schade aan het bos toe te brengen.

Houten huisjes en tekstborden 

Wij hebben een ruim assortiment houten huisjes waarmee je de kinderkamer kunt stylen. De houten huisjes zijn ook voorzien van een leuke tekst of print. Met het tekstbord kan je alle kanten uit. Elke week een andere quote? Geen probleem! Ideaal om leuke foto’s te maken bij speciale gelegenheden.

 

Kids with Flair is officieel Dots Lifestyle dealer in België en Nederland

Zo kan je bij ons terecht voor alle Dots Lifestyle houten huisjes en tekstborden. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden