Gratis verzending vanaf 60€
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden
Gratis inpakservice
Contact via mail, telefoon of whatsapp

Escudama

Filters

Hou je van sprookjes? Hou je van alles wat blinkt? Dan zijn deze mooie lakleren boekentassen van Escudama zeker iets voor jouw kind. Deze schooltassen zijn 100% designed & made in Italy en in beperkte oplage verkrijgbaar. Je hebt dus echte collectors items in je handen, of beter gezegd: op je rug!

 

Uniek & exclusief 

De boekentassen van Escudama zijn in twee formaten beschikbaar: een kleuterversie en een versie voor kinderen van de lagere school. De boekentassen zijn stijlvol en zijn beschikbaar in enkele mooie kleurtjes. Bovendien zijn ze van heel goede kwaliteit en zullen ze lang meegaan. Ze zijn stevig, licht en makkelijk afwasbaar Ze hebben een prachtige afwerking : stevige materialen, flinke handgreep, 2 afneembare schouderriempjes voor op de rug - de rugriempjes zijn eenvoudig te verstellen en uiterst comfortabel om te dragen. De kleutertassen bestaan uit 1 groot binnenvak. De grotere tassen hebben twee vakken en een identificatieplaatje in geval van verlies. De boekentasjes van Escudama worden enkel mooier met de tijd.

 

Onderhoudstip

Dit product mag zeker niet met een leder/suède spray behandeld worden, omdat dit de laklaag aantast. Reinigen met een vochtige doek is meer dan genoeg voor lakleer. Handig, niet? 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 60€
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden
Gratis inpakservice
Contact via mail, telefoon of whatsapp