Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  In2Wood

  In2Wood: Kinderbureau 's & Stoelen voor peuters, kleuters en jonge kinderen van de Belgische ontwerper Matthieu Meert De ontwerper achter In2wood is Matthieu Meert. Matthieu woont in België en produceert alles zelf, van de schets en het ontwerp tot de productontwikkeling en houtbewerking. De meubels van In2wood zijn kwalitatief hoogwaardig de Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  12 Producten

  In2Wood: Kinderbureau 's & Stoelen voor peuters, kleuters en jonge kinderen van de Belgische ontwerper Matthieu Meert

  De ontwerper achter In2wood is Matthieu Meert. Matthieu woont in België en produceert alles zelf, van de schets en het ontwerp tot de productontwikkeling en houtbewerking. De meubels van In2wood zijn kwalitatief hoogwaardig design uit België.

  De ontwerpen van In2wood zijn hip, innovatief en modern.  Hij tekent en schetst totdat het ontwerp past bij zijn intuïtieve idee van het product. De bureau's en bureaustoelen van In2wood zijn gestroomlijnd, kleurrijk en speels. Zijn voorkeur voor het gebruik van multiplex, gecombineerd met kleurrijk staal of aluminium dat tot in de puntjes is afgewerkt, is in elk product terug te zien.

  Ook de zitbankjes, wandplanken en speeltafels werden tot in de details afgewerkt. Hoogwaardig Belgisch design voor kinderen!