Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Just Blocks

  JUST BLOCKS ontwerpt houten speelgoed voor kinderen met als doel kinderen hun creativiteit te laten ontwikkelen en hun aandacht lang te kunnen vestigen op hun houten bouwsets. Deze houten speelsets worden gecreëerd uit natuurlijk beukenhout zonder chemische behandeling met preparaten, verf of olie. Het hout en de productie van de blokken vindt pla Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  3 Producten

  JUST BLOCKS ontwerpt houten speelgoed voor kinderen met als doel kinderen hun creativiteit te laten ontwikkelen en hun aandacht lang te kunnen vestigen op hun houten bouwsets. Deze houten speelsets worden gecreëerd uit natuurlijk beukenhout zonder chemische behandeling met preparaten, verf of olie. Het hout en de productie van de blokken vindt plaats in Polen.

  Elke blokgrootte en -vorm is grondig getest om de motoriek van een kind te ondersteunen en de ontwikkeling van zijn of haar hersenen te bevorderen.Het bouwen van 'Just Block' structuren, helpt bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en de behendigheid van een kind, evenals de hand-tot-oog-coördinatie en het trainen van de hand- en vingerspieren.

  De focus van deze bouwblokken ligt op het gebruiken van de eigen fantasie door kinderen. Tijdens het bouwproces kan een kind leren hoe het oorzaak en gevolg ondervinden, uitdagende taken uit te voeren en de grenzen van zijn of haar mogelijkheden te testen. Ruimtelijke creatieve vaardigheden die zo zijn verworven, helpen een kind om de noodzakelijke en verbeterde middelen voor zijn mentale ontwikkeling te bereiken.