Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Kiddimoto

Filters

Wanneer je kind begint te fietsen staat veiligheid voorop! Met de fietshelmen van Kiddimoto zit je goed. Stylish, veilig en een ruim aanbod van prints. Kies samen met je kind een leuke helm. Zo stimuleer je hem de fietshelm steeds te dragen tijdens het fietsen, skaten, waveboarden enz… De helmen van Kiddimoto zorgen ervoor dat helmen “cool” worden.

 

Veilig op de (loop)fiets 

Vanaf het moment dat je kind op een loopfiets gaat zijn de fietshelmen van Kiddimoto het perfecte veiligheidsmiddel tegen vallen. Deze leuke helmen die je in allerlei kleurtjes, prints en maten kan vinden, zijn afkomstig van de UK. Wist je dat Kiddimoto ook loopfietsen heeft met prints? Bekijk ze hieronder!

 
Handschoenen erbij!

Wil je helemaal in stijl fietsen? Combineer dan je favoriete helm, met loopfiets en bijpassende fietshandschoenen. Super cool!

Hoe de juiste maat vinden?

Om de maat van de fietshelm te weten neem je een meetlint. Meet de hoofdomtrek van jouw zoon of dochter net boven de ogen, op het breedste deel van het hoofd. Dat gaat ook eenvoudig met een touwtje. De fietshelmen van Kiddimoto zijn verkrijgbaar in Small (48-52 cm) en Medium (53-58 cm).

De helm heeft een verstelbare binnenring die, door middel van een verstelbare hoofdband, altijd in de juiste pasvorm te stellen is.

 

Kids with Flair is officieel Kiddimoto dealer in België en Nederland

Zo kan je bij ons terecht voor verschillende fietshelmen van Kidimoto. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden