Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Kidzroom

Filters

Kidzroom: de perfecte kinderrugzak

Kidzroom is een Nederlands merk dat in snel tempo de harten van peuters, kleuters, lagere school kinderen en hun ouders veroverd. Voor elke collectie zoeken de Kidzroom stylisten met veel liefde en passie de mooiste dessins en verwerken deze in rugzakken en tassen . We zien hun inspiratie terug in mooie prints en prachtige ontwerpen. Absoluut onweerstaanbaar voor de kleintjes en hun ouders.

Er is veel aandacht aan details, materiaal en afwerking besteed. Door de verlengde labels zullen peuters al snel zelf de rits kunnen gebruiken, de gewatteerde schouderbanden zorgen voor optimaal draagcomfort en het materiaal van de rugzak maakt dat deze tegen een stootje kan. De rugzakken hebben een groot binnen,- en buitenvak met ritssluiting waar lekker veel in kan.

Materiaal dat tegen een stootje kan

Daarnaast besteden de stylistes veel tijd aan de zoektocht naar het perfecte materiaal om de kinderrugzakken en tassen van te maken. Door de keuze van de ontwerp,- en productie afdeling voor duurzaam en stevig materiaal, voldoet een kinderrugzak en tas van Kidzroom aan de vele eisen van de kleine gebruikers. Of de deksel op de drinkbeker niet helemaal dicht gedraaid is of de rugzak per ongeluk in een plas terecht is gekomen, het materiaal van een kinderrugzak van Kidzroom is gelukkig gemakkelijk schoon te maken en kan tegen een stootje. 

Kids with Flair is officieel Kidzroom dealer in België en Nederland

Zo kan je bij ons terecht voor een ruim assortiment aan rugzakken, gymtassen,... van Kidzroom. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden