Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Laessig

Kleuterrugzakjes, tienerrugtassen, toilettasjes, trolleys en meer moois vind je in de Duitse collectie van Lässig die staat voor uitstekende prijs kwaliteitsverhouding ! Je hebt de grotere tienerrugzakken in trendy kleuren en de kinderrugzakken die wat meer speelse tinten hebben. Daarnaast zijn er bijhorende pennenzakken en accessoires.

 

Groot en klein

De rugzakken zijn er zowel voor grote als voor kleine kinderen. Aangepast aan de leeftijd, met veel ruimte binnenin en aparte zakjes om spullen op te bergen. Leuke prints zoals dieren zorgen voor een glimlach op het gezicht van je kleine deugniet. Voor de grotere kinderen is er natuurlijk een subtielere toets met trendy kleuren.

 

Leuke en handige toilettassen

 Lässig heeft ook mooie handige toiletzakjes met toffe print. Het toiletzakje gaat via een rits breed open. Binnenin bevinden zich opbergvakken die het makkelijk maken om de toiletproducten van elkaar te scheiden. Ook is er in het zakje een haak aanwezig waarmee je het toiletzakje handig kan ophangen!  Daarnaast bevindt zich een afneembare spiegel en een label waar je de naam van je kind op kan schrijven.

 

Kids with Flair is officieel Lässig dealer in België en Nederland

 Zo kan je bij ons terecht voor verschillende rugzakken, trolleys, pennenzakken en toilettasjes van Lässig. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden