Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Lilliputiens

Maak kennis met enkele leuke personages zoals Liz, Walter, Arnold en nog enkele andere leukerds. Lilliputiens zorgt voor een leuke kleurrijke uitrusting van verschillende boekentasjes, rugzakjes, pennenzakken, paraplu’s en meer!

 

Made in Belgium

Lilliputiens werd in 1995 opgericht door twee vriendinnen in België. Het merk heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaardje gemaakt. Niet enkel leuke boekentasjes, rugzakjes, pennenzakken en paraplu’s die je bij Kids With Flair kan kopen, maar ook speelgoed, puzzels en smartgames. Telkens kom je de vertrouwde vriendjes weer tegen. Erg leuk voor de kinderen om hun vriendjes te ontmoeten in verschillende spullen.
 

Kleurrijk en vertrouwd

De boekentasjes van Lilliputiens zijn in de vorm van de verschillende personages. Ze zijn waterbestendig en ruim genoeg om de spulletjes van de kinderen in op te bergen. Niet enkel rugzakjes maar ook toilettasjes en zwemzakjes van Lilliputiens kan je bij Kids With Flair vinden. Verzamel ze allemaal…

Ook voor de iets grotere kindjes is er een trolley die je makkelijk kan rollen op twee wieltjes. Waterbestendig, opbergvakjes en lusjes om het vervoeren van spulletjes makkelijk te maken.

 

Kids with Flair is officieel Lilliputiens dealer in België en Nederland

Zo kan je bij ons terecht voor verschillende rugzakken, toilettasjes, pennenzakken en zwemzakjes van Lilliputiens. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden