Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Own Stuff

  Lederen schooltassen zijn nog nooit zo hip geweest. Wil je ook #cool zijn? Dan zou ik eens een kijkje nemen tussen de verschillende modellen. De collecties passen zich aan de laatste trends aan dus je bent steeds hip en trendy. Pluspunt: ze zijn kwaliteitsvol én betaalbaar. Hashtag please  We hebben voor jullie drie types geselecteerd : de klei Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  16 Producten

  Lederen schooltassen zijn nog nooit zo hip geweest. Wil je ook #cool zijn? Dan zou ik eens een kijkje nemen tussen de verschillende modellen. De collecties passen zich aan de laatste trends aan dus je bent steeds hip en trendy. Pluspunt: ze zijn kwaliteitsvol én betaalbaar.


  Hashtag please
   

  We hebben voor jullie drie types geselecteerd : de kleinste van de drie is bestemd als handtas voor de mama's of als boekentasje voor de jongsten; vervolgens heb je een model met 1 vak en 1 voorvak; tenslotte heb het grootste model, en daarin heb je 2 vakken en een voorvak. De prijs gaat in dezelfde volgorde. De 3 types zijn telkens in 12 verschillende kleuren beschikbaar. Dus keuze is er zeker genoeg. Ook hebben ze allemaal subtiel en minder subtiel het hashtag teken. #ownstuff !  Wil je compleet zijn dan kan je ook de bijbehorende pennenzak nemen. Ook hashtag proof natuurlijk.

   

  Own stuff?  

   In het najaar van 2012 is de productie gestart van de Own Stuff tassen. Dit zijn modieuze split lederen schoudertasjes en boekentasjes voor een jong publiek. Doel is een betaalbaar hip tasje te blijven maken voor de jeugd en jong volwassenen. Collecties zullen aan de huidige trends aangepast worden.

   

  Onderhoudstip 

  Om het verouderen nog beter tegen te gaan kan U de tas inwrijven met een neutrale lederwax. Het volledige leder aan de buitenkant gelijkmatig instrijken, goed opwrijven en laten indrogen. Het ingevette leder kan een lichte kleurverandering aannemen.