Gratis verzending vanaf 60€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Play&Go

Ken je dat fenomeen waarbij je heel stil wil zijn omdat je kleine deugniet eindelijk in slaap is gevallen en dan trap je plots op een stuk speelgoed… Ja, iedereen zal het wel eens meegemaakt hebben. Wel, de opbergzakken van Play & Go zijn twee vliegen in 1 klap: een leuke speelmat en opbergzak in één. In één beweging berg je meteen al het speelgoed op en hang je de opbergzak netjes weg. Handig én heel mooi in je interieur want je hebt ze in verschillende kleuren en met verschillende prints.

 

Voor elk interieur

Hou je van kleur? De Play and Go opbergzakken bestaan in enkele leuke effen klassieke kleurtjes, mooie prints zoals zigzag, snorren, voetballen en steeds enkele designer stukken. Zo heb je de Play & Go panda versie van Eef Lillemor en nieuw zijn de badminton versie van Bakker Made with love en superhelden versie van My Name is Simone. Ook allemaal te verkrijgen bij Kids With Flair.

 

Van eigen bodem  

De Play & Go opbergzakken zijn makelij van eigen bodem. Gemaakt uit stevig katoen en in leuke, aantrekkelijke kleurtjes. Ze zijn enorm populair en niet zonder reden. Ideaal om vlug op te bergen, een leuke opbergzak te hebben en hem overal te kunnen meenemen. Verzamel ze in alle kleurtjes! De play & go opbergzakken zijn ook leuk als cadeautje. Check even op voorhand welk interieur je vrienden hebben of neem een standaard kleurtje. TIP: met zwart kan je niet veel verkeerd doen.

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 60€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden