Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Playforever

Filters

Vroeg Vroem! Is jouw kind ook zo gek op auto’s? Wat als we nu eens vertelden dat er auto’s zijn die én leuk zijn én nog eens een tof design hebben? Wel, de design speelauto’s van PlayForever hebben al deze kwaliteiten. Groot en klein, je hebt zelfs de keuze. Gegarandeerd speelplezier en nadien kun je ze gewoon in je interieur laten staan. Niet enkel leuk voor de kinderen maar ook voor  de ouders.

 

Design en zoveel meer

Niet enkel auto’s, maar ook vliegtuigen vind je in de collectie van PlayForever. Ze zijn zorgvuldig ontworpen zodat ze levenslang kunnen meegaan. Welke jongen (en meisje?) speelt er nu niet graag met auto’s en vliegtuigen? Urenlang fantaseren en rijden op (uitgevonden) banen, bergen en met het vliegtuig vliegen in de lucht naar fantasiewerelden. Kinderen moeten kunnen fantaseren en ontwikkelen daardoor allerlei positieve eigenschappen.

 

Mini - Midi - Classic

De verschillende modellen van auto’s en vliegtuigen van PlayForever zijn ingedeeld in 3 categorieën: mini - midi en classic.Ze hebben ook allemaal hun eigen naam. Deze namen staan voor de groottes. De mini modellen zijn 17 cm x 8,8 cm x 6,2 cm, de midi 21,5 cm x 12 cm x 10,5 cm en de classic modellen zijn 27 cm x 18 cm x 13 cm.

 

Een jongensdroom die uitgekomen is

Play Forever is ontstaan uit een jongensdroom. Toen de 11-jarige Julian met zijn fiets rondreed op zoek naar te gekke wagens. Zijn fascinatie voor mooie racewagens ging niet weg en nu, 30 jaar later, is PlayForever ontstaan. Het is een hele mooie collectie tijdloze modellen met een enorm mooi design en heel precies in elkaar gestoken.

 

Kids with Flair is officieel PlayForever dealer in België en Nederland

 

 Zo kan je bij ons terecht voor verschillende PlayForever modellen van de auto’s en vliegtuigen. Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden