Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Snurk

  Slapen was nog nooit zo leuk. Met de dekbedovertrekken van Snurk zit (of beter gezegd: lig) je goed. Duik je bed in met je lievelingsdier of wees een ridder, ruimtevaarder of voetballer. Met de levensechte prints op het beddengoed word je even iemand helemaal anders. Als dat geen leuke dromen oplevert?   Leuk slapen  Je kind zal nooit zo graag Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Afmetingen

  Kleur

  26 Producten

  Slapen was nog nooit zo leuk. Met de dekbedovertrekken van Snurk zit (of beter gezegd: lig) je goed. Duik je bed in met je lievelingsdier of wees een ridder, ruimtevaarder of voetballer. Met de levensechte prints op het beddengoed word je even iemand helemaal anders. Als dat geen leuke dromen oplevert?

   

  Leuk slapen

   Je kind zal nooit zo graag gaan slapen. Wie wil er nou niet veranderen in een prinses? Met Snurk Prinses dekbed is voorzien van een prinsessenjurk en een kroontje op de kussensloop. Liever een tripje naar de ruimte? Dan kan je best het Snurk Astronaut beddengoed nemen. Zo verandert jouw zoon of dochter in een echte ruimtevaarder. Houden ze meer van dieren maar mogen ze niet mee in bed? Dan kies je toch voor de hond die mee op je bed gaat liggen? Fan van voetbal? Verander zelf in een voetballer met het Snurk voetbal dekbed. Neem eens een kijkje in het volledige assortiment en maak de dromen van je kinderen waar.

  Snurk beddengoed heeft een dubbele instapstrook en is gemaakt van 100 % zachte perkaline katoen. Al het beddengoed kan je wassen op 40 graden en mag in de droger.

   

  Bouw mee aan een beter wereld

  Het beddengoed van SNURK wordt gemaakt in Portugal, kinderarbeidvrij. Ze zetten zich ook in voor goede doelen met bepaalde designs. De opbrengst gaat naar woonprojecten en om mensen onderdak te kunnen bieden.