Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Stapelstein

  Stapelstein: stapelstenen om kinderen te doen bewegen Beweging is de sleutel tot een gezonde ontwikkeling van elk kind en moet daarom een ​​integraal onderdeel zijn van het dagelijkse leven van de kinderen. Dat is visie van Stapelstein!  Stapelstein biedt een bewegend en duurzaam alternatief, dat in een beperkte ruimte een breed scala aan be Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  11 Producten

  Stapelstein: stapelstenen om kinderen te doen bewegen

  Beweging is de sleutel tot een gezonde ontwikkeling van elk kind en moet daarom een ​​integraal onderdeel zijn van het dagelijkse leven van de kinderen. Dat is visie van Stapelstein! 

  Stapelstein biedt een bewegend en duurzaam alternatief, dat in een beperkte ruimte een breed scala aan beweging en creativiteit mogelijk maakt. Spelen met Stapelstein betekent beweging en creativiteit met het hele lichaam uitleven. Want zo kunnen kinderen hun volledige potentieel bereiken. De stapelstenen van Stapelstein zijn geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf 1 jaar.

  Dit multifunctionele speelgoed ondersteunt de motorische en cognitieve ontwikkeling, de sociale vaardigheden en creativiteit.