GRATIS VERZENDING NAAR EEN DPD-AFHAALPUNT VANAF 30€ T.E.M. DINSDAG 18/12
Gratis verzending vanaf 30€ (DPD-afhaalpunt)
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Super Petit

Filters

Super Petit is een Frans merk dat leuke maar ook praktische producten ontwerpt voor alledaags gebruik. Ze baseren zich vooral op de wensen en noden van jongens en meisjes tussen de 2 en 10 jaar oud. 

Het merk is opgericht door 2 Franse zusjes, Maud en Diane. Maud is hoofd van een design en communicatie agency in Hong Kong en Diane bouwt leuke kindermerkjes op in Frankrijk. De mix van succesvolle carrières en de ervaring van wat hun eigen kindjes leuk vinden hielp hen dit leuke merkje te lanceren. De eerste collectie werd in 2015 voorgesteld in Parijs.

Super Petit gebruikt veilige en duurzame materialen, zoals food grade siliconen, ongelooflijk sterk, flexibel en warmte bestendig. 

Kids with Flair is een officiële  Super Petit dealer voor België en Nederland

Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 30€ (DPD-afhaalpunt)
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden