Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tapis Petit

  Tapis Petit maakt zachte tapijten voor hippe kids! De tapijten van Tapis Petit zorgen voor een hippe kinderkamer. Ze mogen in de wasmachine waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de speelhoek. Annemiek van Tapis Petit heeft lang gewerkt aan de ontwikkeling van haar collectie kindervloerkleden en hiermee haar droom achterna gegaan.  De vloerkle Toon meer

  Merken

  Kleur

  20 Producten

  Tapis Petit maakt zachte tapijten voor hippe kids!

  De tapijten van Tapis Petit zorgen voor een hippe kinderkamer. Ze mogen in de wasmachine waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de speelhoek. Annemiek van Tapis Petit heeft lang gewerkt aan de ontwikkeling van haar collectie kindervloerkleden en hiermee haar droom achterna gegaan. 

  De vloerkleden van Tapis Petit zijn geschikt voor babykamers, kinderkamers, tienerkamers, maar sommige kleden kunnen zeker ook mooi passen in het woonhuis. Men vindt kwaliteit en de juiste kleurencombinatie erg belangrijk.

  Daarnaast voelen ze zich verantwoordelijk voor de mens achter het product en het milieu en daarom laten ze alles, veelal met de hand, volgens het Fair-Trade principe, maken in kleine fabrieken die ze zelf bezocht en gecontroleerd hebben.

  Zowel mannen als vrouwen krijgen eerlijke en gelijke lonen.Het katoen dat ze gebruiken is gerecycled en daarnaast super zacht. De ingrediënten & verpakking die gebruikt worden zijn allemaal sustainable. Bij het maken van de collectie hebben ze ook geprobeerd diversiteit aan te brengen zodat er voor verschillende smaken een mooi vloerkleed in de collectie zit.