Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tender Leaf Toys

  Tender Leaf Toys staat voor milieuvriendelijk en duurzaam  houten speelgoed. Slechts enkele producten kunnen dit waarmaken: (h)eerlijk design houten speelgoed op doorgedreven ecologische wijze gemaakt van duurzaam geteeld rubberboomhout.  Tender Leaf Toys, dat zijn feeërieke poppenhuizen, design houten speelkeukens met eindeloze toebehoren, sto Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  74 Producten

  Tender Leaf Toys staat voor milieuvriendelijk en duurzaam  houten speelgoed. Slechts enkele producten kunnen dit waarmaken: (h)eerlijk design houten speelgoed op doorgedreven ecologische wijze gemaakt van duurzaam geteeld rubberboomhout. 

  Tender Leaf Toys, dat zijn feeërieke poppenhuizen, design houten speelkeukens met eindeloze toebehoren, store werkbanken en leuke houten spelletjes

  Bij Tender Leaf toys wordt enkel hout gebruikt dat afkomstig is uit beheerde bossen en gecertificeerd is door de Indonesische overheid of FSC. Alle producten zijn vrij van formaldehyde en de gebruikte verf is veilig voor kinderen. Voor iedere gekapte boom wordt een nieuwe rubberboom aangeplant. 

  Het houten speelgoed van Tender Leaf Toys ziet er niet alleen goed uit, het is ook ontworpen en vervaardigd met de ontwikkeling van kinderen in het achterhoofd.