Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

That's Mine

Filters

That's Mine is opgericht door Mette Neerup Mariager. Toen ze in januari 2013 de babykamer voor haar eerste kindje wou inrichten, miste ze kleine, leuke details voor de finishing touch. Zo besloot ze om zelf kledinghaakjes te ontwerpen. Daarna volgden steeds meer unieke designs en in 2015 werd That's Mine opgericht.

Het merk is ondertussen uitgegroeid tot een echt interieur merk voor kindjes. De collectie werd uitgebreid met boekenplankjes, originele hangkastjes en nog meer leuke kledinghaakjes. Allemaal in een simpele, moderne stijl. Mette maakt gebruik van speelse figuren zoals sherifs en bandieten, cactussen, strikjes,.. Deze leuke decoratie maakt zowel kinder- als speelkamer helemaal af! 

De producten van That's Mine worden ontworpen, geproduceerd, ingepakt en verstuurd vanuit hun werkplek in Denemarken. Met oog voor kwaliteit en veiligheid, worden de designs zorgvuldig getest. Zo zijn ze stuk voor stuk voorzien van een Eco-label.  

Kids with Flair is een officiële That's Mine dealer voor België en Nederland

Kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op via onze chatfunctie op de website of facebook fanpagina, via info@kidswithflair.com of telefonisch vanuit België op +32 3 808 52 27 en vanuit Nederland op +31 85 0607770 (elke werkdag van 9 tot 18u). We doen er steeds alles aan om jou te kunnen helpen!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden