Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Trixie Baby

  De eindeloze verbeelding van kindjes is bij Trixie dé belangrijkste bron van inspiratie. Van baby tot tiener, kindjes gebruiken hun enorme fantasie om de wereld te ontdekken. Door originele producten en prints te ontwerpen wil Trixie deze fantastische eigenschap ondersteunen, triggeren en laten bloeien. Er is geen leuker moment dan voor het Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  50 Producten

  De eindeloze verbeelding van kindjes is bij Trixie dé belangrijkste bron van inspiratie. Van baby tot tiener, kindjes gebruiken hun enorme fantasie om de wereld te ontdekken. Door originele producten en prints te ontwerpen wil Trixie deze fantastische eigenschap ondersteunen, triggeren en laten bloeien.

  Er is geen leuker moment dan voor het eerst met je kleintje thuiskomen in een prachtig aangeklede babykamer. Dit zorgt voor een thuisgevoel voor zowel kind als mama. Een veilig plekje voor je kindje om te slapen en voor mama om te verzorgen. Trixie voorziet dan ook alle basisbenodigdheden, decoratieve spulletjes en zoveel meer. Heerlijk zachte dekbedovertrekken, slaapzakken, pyjama's, dekentjes, badcapes, tetradoeken, slabbetjes, rammelaars, muziekmobieltjes tot zelfs rugzakjes

  Bij Trixie kan je zowel terecht voor prachtige collecties in neutrale kleurtjes als collecties in felle, levendige prints, boordevol leuke eyecatchers. 

  Leuk om te weten is dat het babymerk Trixie belang hecht aan verantwoorde keuzes. Ze maken dan ook gebruik van de beste stof- en productiekwaliteit. Stuk voor stuk is elk product duurzaam, childproof en gemaakt van 100% biokatoen.