Originele & Hippe merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & Hippe merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

Discover the Dinosaurs Puzzel (200st) | Londji

Productomschrijving
Kijk door het blauwe vergrootglas en reis met Londji naar Jurassic Park. Je ontdekt er de indrukwekkende Tiranosaurus rex, diplodocus en spniosaurus te midden van vulkanen. Neem nu het rode vergrootglas en je zal zien hoe de gefossiliseerde botten van deze reuzen deel zijn gaan uitmaken van het natuurwetenschappelijk museum. Een puzzel waarin je ...

Kijk door het blauwe vergrootglas en reis met Londji naar Jurassic Park. Je ontdekt er de indrukwekkende Tiranosaurus rex, diplodocus en spniosaurus te midden van vulkanen.

Neem nu het rode vergrootglas en je zal zien hoe de gefossiliseerde botten van deze reuzen deel zijn gaan uitmaken van het natuurwetenschappelijk museum.

Een puzzel waarin je twee realiteiten kunt ontdekken, een met het rode vergrootglas en een met het blauwe vergrootglas. Het spel bevat een 200-delige puzzel en twee loepen om de twee universa te ontdekken.

Londji: prachtige geïllustreerde  puzzels en spelletjes uit Spanje

De puzzels & spelletjes van het Spaanse Londji staan garant voor prachtig geïllustreerde tekeningen. Kunst en speelgoed worden verenigd! Het team van Londji creëert eerlijke duurzame producten die innovatief zijn en een ruime verbeelding tot leven wekken. Alle producten worden vervaardigd uit gerecycleerd karton en papier uit duurzaam bosbeheer.

Productspecificaties

Artikelnummer
PZ393U
SKU
PZ393U
EAN
8436530169108
Illustrator
Sebastià Serra

Recent bekeken producten