Marques Originales & Tendances
Envoi Gratuit au dessus de 60€
Des jouets amusants & durables
Webwinkel
0
0
Marques Originales & Tendances
Envoi Gratuit au dessus de 60€
Des jouets amusants & durables
  • Le passage à la caisse a été désactivé

Poupée fille européenne Rousse 38 cm | Miniland

Description du produit
Deze prachtige pop van een roodharig meisje van het Spaanse merk Miniland ruikt heerlijk naar vanille. De pop is volledig waterdicht waardoor je de pop ook kan meenemen in bad of het zwembad. Deze pop wordt geleverd met ondergoedsetje. De poppen van Miniland zijn perfect anatomisch gemaakt en hebben zo een heel realistische uitstraling. D...

Deze prachtige pop van een roodharig meisje van het Spaanse merk Miniland ruikt heerlijk naar vanille. De pop is volledig waterdicht waardoor je de pop ook kan meenemen in bad of het zwembad. Deze pop wordt geleverd met ondergoedsetje.

De poppen van Miniland zijn perfect anatomisch gemaakt en hebben zo een heel realistische uitstraling. De gezichtjes en de poppen zijn fijn, levensecht en hebben een lieve gezichtsuitdrukking.

Deze pop is 38cm hoog. Ze is gemaakt uit ftalaat zachte vinyl en is 100% veilig voor kinderen. 

Afmetingen: hoogte 38cm
Leeftijd: +10 maanden

Spécifications du produit

SKU
MINILANDPOP-Roodharig Meisje
EAN
8413082311506

Produit récemment visité

En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce messageEn savoir plus sur les témoins (cookies) »