Originele & Hippe merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & Hippe merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

Houten Marktkraampje | Tender Leaf Toys

Productomschrijving
Dit houten marktkraampje van Tender Leaf Toys maakt van peuters en kleuters echte marktkramers. Dankzij het handige ontwerp kunnen kinderen zowel op de grond als op tafel spelen met dit prachtige speelgoedkraampje.  Het houten marktkraampje is voorzien van een luifel met grappige groeten en fruit op afgebeeld. Op de zwarte bordjes kan de prijs ge...

Dit houten marktkraampje van Tender Leaf Toys maakt van peuters en kleuters echte marktkramers. Dankzij het handige ontwerp kunnen kinderen zowel op de grond als op tafel spelen met dit prachtige speelgoedkraampje. 

Het houten marktkraampje is voorzien van een luifel met grappige groeten en fruit op afgebeeld. Op de zwarte bordjes kan de prijs geschreven worden met krijt.

Dankzij de vier vakken en twee stoffen mandjes kunnen tot 6 verschillende soorten fruit en groenten worden aangeboden. Er worden 8 verschilellende soorten fruit bijgeleverd. Bij het marktkraampje hoort ook een canvas boodschappentas. 

Tender Leaf toys: houten speelgoed met oog voor de toekomst
Tender Leaf Toys heeft respect voor onze aarde en ontwikkelt hoogwaardig speelgoed. Voor elke boom die gebruikt wordt bij het produceren van speelgoed, plant Tender Leaf Toys een nieuwe boom.

Productspecificaties

Artikelnummer
4608251
SKU
4608251
EAN
191856082514
Afmetingen
35.5 x 33.5 x 50 cm

Recent bekeken producten