Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

Jeune Premier Kleuterrugzak Ralphie Cherry Pompon

Productomschrijving
De rugzak Ralphie Cherry Pompon van Jeune Premier is het perfecte eerste rugzakje voor je liefste peuter of kleuter om mee naar school te vertrekken. Dit rugzakje met geborduurde kersenprint heeft een hoofdvak en 2-zijvakjes, voldoende plek om je brooddoosje, drinkfles, snackdoosje en een truitje weg te steken. De rugtas blijft rechtop staan wannee...

De rugzak Ralphie Cherry Pompon van Jeune Premier is het perfecte eerste rugzakje voor je liefste peuter of kleuter om mee naar school te vertrekken. Dit rugzakje met geborduurde kersenprint heeft een hoofdvak en 2-zijvakjes, voldoende plek om je brooddoosje, drinkfles, snackdoosje en een truitje weg te steken. De rugtas blijft rechtop staan wanneer deze geopend is.

De XL-ritssluiting is makkelijk te openen door kleine handjes en gaat helemaal rond. Zo vindt je kindje meteen de nodige spulletjes terug. De rugtas heeft een drinkfleshouder aan de buitenzijde.

Deze kersenprint van Jeune Premier is gemakkelijk te onderhouden door de speciale vuil -en waterafstotende coating

Het rugzakje heeft een verstevigde rug en 2 verstelbare riempjes zodat het lekker comfortabel draagt. Het naamlabel zorgt ervoor dat dit leuke kinderrugzakje steeds terug bij je kleintje belandt.

Ontdek hier de volledige Jeune Premier collectie! 

Productspecificaties

Artikelnummer
Ra021127
SKU
Ra021127
EAN
5404032500630
Afmetingen:
27 x 31 x 11 cm

Recent bekeken producten