Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Leukste tapijten voor de kinderkamer

  Een vloerkleed is een onmisbaar accessoire in de kinderkamer, kids zetten 's ochtends bij het ontwaken hun voetjes met plezier op een zacht tapijt naast hun bed. Kids With Flair zochten voor jullie de leukste tapijten uit. Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  52 Producten

  Een kindertapijt staat prachtig in elke kinderkamer 

  Op zoek naar een tapijt om de kinderkamer of speelkamer te decoreren? In het online aanbod van Kids With Flair vind je de leukste en meest originele kindertapijten.

  Heb je oog voor kwaliteit dan kan je kiezen voor een handgemaakt tapijt van Lorena Canals. Ze zijn zacht en uniek in design en ze zijn ook allemaal verschillend. Bovendien kan je deze tapijten zelf thuis in de wasmachine wassen. De tapijten zijn milieuvriendelijk op natuurlijke wijze gekleurd, dus zonder gebruik van chemische hulpmiddelen.

  Daarnaast heeft Kids With Flair ook de handgemaakte tapijten van de Hollandse Annemiek in het assortiment. De vloerkleden van Tapis Petit  zijn geschikt voor babykamers, kinderkamers, tienerkamers, maar ook mooi in het woonhuis of de speelkamer. Annemiek voelt zich verantwoordelijk voor de mens achter het product en het milieu. Daarom laat ze alles, veelal met de hand, volgens het Fair-Trade principe maken. Het Tapis Petitkatoen is gerecycled en super zacht. Kortom een "petit tapis" van Tapis Petit staat voor duurzaam, diversiteit en kwaliteit. Voor elk wat wils in de collectie vloerkleden van Tapis Petit. 

  Verder hebben we nog enkele neutralere vloerkleden van Kids Concept en kleurrijke velvet tapijten of speelkleden van WigiWama of Miiimi.

  Wil je een jungle vloerkleed dan heb je een leuke versie van Childhome of kan je kiezen voor een echte bruine beer van Wild and Soft.

  Liever een XL versie dat je als speeltapijt kan gebruiken? Dan zijn de leuke en zachte versies van Toddlekind iets voor jou!