Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

Kleuterboekentasje Mrs. Flamingo | Trixie Baby

Productomschrijving
Trixie Baby - Kleuterboekentasje Mrs. Flamingo  Merk: Trixie Baby Stuur je kleine dierenvriend happy naar het kleuterklasje met het vrolijke kleuterboekentasje Mrs. Flamingo van Trixie Baby. Dit schattige schooltasje heeft een rode kleur met grote  oren. Hij heeft 1 groot hoofdvak met plek voor de naam, een apart steekvakje en wordt goed a...

Trixie Baby - Kleuterboekentasje Mrs. Flamingo 

Merk: Trixie Baby

Stuur je kleine dierenvriend happy naar het kleuterklasje met het vrolijke kleuterboekentasje Mrs. Flamingo van Trixie Baby. Dit schattige schooltasje heeft een rode kleur met grote  oren. Hij heeft 1 groot hoofdvak met plek voor de naam, een apart steekvakje en wordt goed afgesloten door een makkelijke magneetsluiting en een ritssluiting. Ook vooraan is er nog een ruim voorvakje met ritssluiting. Erg handig om kleinere spulletjes in weg te steken. De verstelbare schouderriemen kan je vastklikken, zo schuiven ze niet van de schoudertjes en draagt het schooltasje erg comfortabel. 

Dit kleuterboekentasje is super leuk voor school, wanneer je er samen een dagje op uit trekt of om mee te geven naar de crèche. 

Neem zeker ook een kijkje bij de andere vrolijke kleuren en prints! 

KENMERKEN van het Trixie Baby Kleuterboekentasje Mrs. Flamingo

  • Afmetingen: 29 x 25 x 10 cm
  • Kleur en print: Roze
  • Materiaal: Waterafstotende stof

Trek erop uit met het prachtige kleuterboekentasje Mrs. Flamingo van Trixie Baby! 

Productspecificaties

EAN
5420047912183

Recent bekeken producten