Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed
Webwinkel
0
0
Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed

Kleuterrugzak Konijntje

Djeco Kleuterrugzak Konijntje
Productomschrijving
Deze kinderrugzak met een lief konijntje van DJECO is heel geschikt voor peuters. In de rugzak past makkelijk een lunchbox/ brooddoos en een drinkbeker. Neem deze rugzak met lieve beer en vriendjes mee naar school of de kinderopvang. De rugzak sluit met een rits en heeft een ruim opbergvakje aan de binnenkant. Een mooi groot naamlabel op de achter...

Deze kinderrugzak met een lief konijntje van DJECO is heel geschikt voor peuters. In de rugzak past makkelijk een lunchbox/ brooddoos en een drinkbeker. Neem deze rugzak met lieve beer en vriendjes mee naar school of de kinderopvang.

De rugzak sluit met een rits en heeft een ruim opbergvakje aan de binnenkant. Een mooi groot naamlabel op de achterzijde. Aan het handvat hang je de rugzak makkelijk op. De verstelbare schouderbanden zijn praktisch, pas de banden aan om de tas mee te nemen naar de kinderopvang en later naar de kleuterklas. 

De rugzakken zijn gemaakt van 100% polyester met een pvc toplaag, zo is de rugzak waterafstotend. Vlekken kunnen met vochtige doek verwijderd worden.

Afmeting
22.5 x 22.5 x 7 cm
Leeftijd
vanaf 18 maand
Materiaal
100% polyester

Productspecificaties

Artikelnummer
DD00255
SKU
DD00255
EAN
3070900002555

Recent bekeken producten