Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

Make-Up Geschenkdoos - Wonderland

Rosajou Make-Up Geschenkdoos - Wonderland
Productomschrijving
Make-up doosje van Rosajou voor kinderen gepresenteerd in een mooie metalen doos geïllustreerd door het merk Lilipinso. Een zeer poëtische doosje met make-up om mee te spelen en je producten in op te bergen. Inhoud: 2 nagellakken op waterbasis voor kinderen: Paon (groen) en Rose Flamengo (lichtroze) & 1 Ballerine roze lippenstift.Leeftijd+3j...

Make-up doosje van Rosajou voor kinderen gepresenteerd in een mooie metalen doos geïllustreerd door het merk Lilipinso. Een zeer poëtische doosje met make-up om mee te spelen en je producten in op te bergen.

Inhoud: 2 nagellakken op waterbasis voor kinderen: Paon (groen) en Rose Flamengo (lichtroze) & 1 Ballerine roze lippenstift.

Leeftijd
+3jaar

Rosajou: veilige make-up voor kinderen

Rosajou is een frans cosmetica merk die een make-up collectie heeft uitgebracht voor kinderen van 5 tot 10 jaar. De producten werden ontwikkeld met de grootste zorg in Franse laboratoria. Plezier hebben in jezelf mooi te maken met gezonde producten is de filosofie van Rosajou.

Alle producten zijn gemaakt speciaal voor kinderen en hun kinderhuid en voldoen aan de strengste Europese richtlijnen voor cosmetica voor kinderen. 

Productspecificaties

Artikelnummer
BM20A
SKU
BM20A
EAN
3760256720615

Recent bekeken producten