Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

Me&Mine Houten bowlingset

Productomschrijving
De houten bowlingset van Me&Mine is ideaal om de coördinatie en motoriek van je kleintje te trainen. Dit spel is ideaal voor kindjes vanaf 3 jaar. Dit mooie houten bowlingspel bestaat uit 6 handgeschilderde kegels en 3 ballen. Deze leuke klassieker kan alleen gespeeld worden maar is nog leuker met broer, zus, mama, papa of vriendjes en vriend...

De houten bowlingset van Me&Mine is ideaal om de coördinatie en motoriek van je kleintje te trainen. Dit spel is ideaal voor kindjes vanaf 3 jaar. Dit mooie houten bowlingspel bestaat uit 6 handgeschilderde kegels en 3 ballen.

Deze leuke klassieker kan alleen gespeeld worden maar is nog leuker met broer, zus, mama, papa of vriendjes en vriendinnetjes. 

Afmetingen: 18cm

Waarom kiezen we voor hout? Dit is het meest resistente en veelzijdige materiaal dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Daarnaast vinden wij het hout en de leuke kleurtjes ook gewoon erg mooi! 

Ontworpen en handgemaakt in Barcelona. Gemaakt van beukenhout verkregen van leveranciers met PEFC-certificaat (Programma van duurzame bosbouwexploitatie), handbeschilderd met ecologische verf.

Bekijk meer houten speelgoed van Me&Mine

Productspecificaties

EAN
703980784891

Recent bekeken producten