Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

My Unicorn Puzzel (350st) | Londji

Londji My Unicorn Puzzel (350st) | Londji
Productomschrijving
Welke avonturen wachten op ons van onze Eenhoorn? Vele fantastische dieren en personages zullen ons vergezellen op een reis vol magie op een van de meest bijzondere mythologische wezens. Een puzzel van 350 stukjes met glitter waar iedereen zijn fantasie de vrije loop kan laten door middel van een prachtige illustratie. Londji: prachtige geïl...

Welke avonturen wachten op ons van onze Eenhoorn? Vele fantastische dieren en personages zullen ons vergezellen op een reis vol magie op een van de meest bijzondere mythologische wezens.

Een puzzel van 350 stukjes met glitter waar iedereen zijn fantasie de vrije loop kan laten door middel van een prachtige illustratie.

Londji: prachtige geïllustreerde  puzzels en spelletjes uit Spanje

De puzzels & spelletjes van het Spaanse Londji staan garant voor prachtig geïllustreerde tekeningen. Kunst en speelgoed worden verenigd! Het team van Londji creëert eerlijke duurzame producten die innovatief zijn en een ruime verbeelding tot leven wekken. Alle producten worden vervaardigd uit gerecycleerd karton en papier uit duurzaam bosbeheer.

Productspecificaties

Artikelnummer
PZ369U
SKU
PZ369U
EAN
8436580422062
Illustrator
Sonja Wimmer

Recent bekeken producten