Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Schooltassen en boekentassen voor kinderen van 0 tot 5 jaar

Filters

Gaat jouw kleine spruit al naar de kleuterklas? Dan is een leuk boekentasje onmisbaar. Jij en je peuter of kleuter kunnen kiezen tussen meer dan 50 prachtige kleurtjes en opvallende prints. Zowel jongens als meisjes vinden er zo vast en zeker eentje dat bij hen past!

Ben je helemaal gek op lederen boekentassen? Dan zijn de mini boekentasjes van Ruitertassen vast en zeker iets voor jou! Kies voor klassiek bruin of geef een speelse twist aan je schooltasje en kies voor het prachtige rood. 

Ook bij Jeune Premier vergeten ze de kleintjes niet! Dit populaire Belgische merk zorgt jaar na jaar voor hippe, kwaliteitsvolle schooltassen voor groot en klein. Zo heeft je kapoen keuze uit meer dan 10 prachtige, nieuwe prints. Voor de jongens hebben we bijvoorbeeld een stoere raket, een wilde beer en ontelbare dino's. De meisjes kunnen kiezen voor een felroze boekentas met kattenkop, prachtige paardjes en blinkende kersjes! 

Laat je kleine meid schitteren met de blinkende laklederen boekentasjes van Escudama. Ze zien er niet enkel super lief uit, ze zijn ook nog een gemaakt van hoog kwalitatief Italiaans leer. Deze hippe schooltasjes zijn beschikbaar in 5 prachtige, effen kleurtjes. Kies snel jouw favoriet! 

Super lief zijn de schooltasjes van Penny Scallan. Deze kleine boekentasjes hebben leuke, vrolijke printjes voor kids! Van ananasjes tot autootjes, opvallen zal je zeker doen! 

De Happy boekentasjes van Bakker Made With Love hebben hun naam niet gestolen. De vrolijke, maar toch klassieke schooltasjes hebben prachtige contrasterende kleurtjes. Helemaal hip!

Super origineel zijn de opvallende drukke prints van Froy&Dind! Kies voor ontelbare ijsjes, prachtige zeilbootjes of een tasje boordevol bloemen, libellen en vlinders! 

Kies samen met je kleine spruit een prachtig boekentasje uit. Zo vertrekken ze vast en zeker happy naar school! 

 

 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden