Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  De mooiste rugzakken voor de kleuterklas

  Op zoek naar een leuke kleuterrugzak om mee te vertrekken naar school? We maakten een mooie selectie van rugzakken voor peuters & kleuters. Wij kiezen voor ergonomische, originele en ecologische rugzakken. Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  98 Producten

  Ga met een leuke rugzak voor het eerst naar school

  Wanneer je kind naar school gaat is één van de belangrijkste aankopen een boekentas of schooltas. Een goed alternatief is een rugzak. Ook bij uitstappen is dit enorm handig. Bij Kids With Flair heb je een ruime keuze aan rugtassen. We maken een onderscheid tussen rugtassen van 2 tot 5 jaar en vanaf 6 jaar. Bij de aankoop van onze rugzakken kijken we zowel naar veiligheid, comfort én uitstraling.

  Hoe de juiste rugtas kiezen?

  Het is belangrijk een goede keuze te maken van rugzak. Tenslotte moet die de hele dag mee naar school. Net zoals bij de keuze van de schooltas gelden de volgende tips.

  Kies een rugtas met voldoende compartimenten: die maken het mogelijk om alle spullen dichter tegen het zwaartepunt van je lichaam te dragen, wat ergonomisch is.

  Kies handige, gemakkelijke sluitingen. Bij de meeste rugtassen is dit een ritssluiting.

  Een verstevigde rug in ademende materialen verhoogt het draagcomfort van een rugtas. 

  Verstelbare riemen zijn een must.

  Het handvat is breed genoeg en bekleed.

  Zijvakjes zijn altijd handig!

  Reflectoren op je tas verhogen je veiligheid onderweg.

  Tenslotte: kies een rugzak die niet enkel handig is, maar je kind ook aanspreekt. Bij Kids With Flair heb je voldoende keuze!