Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  De mooiste rugzakken voor kinderen van het derde kleuter of de lagere school/basisschool

  Op zoek naar een leuke rugzak of rugtas om mee te vertrekken naar school? We maakten een mooie selectie van rugzakken voor de lagere school en de basisschool. Ook nog enkele modellen die geschikt zijn vanaf het derde kleuter. Wij kiezen voor ergonomische Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  33 Producten

  Ga met een leuke rugzak naar de lagere school en derde kleuterklas

  Wanneer je kind naar school gaat is één van de belangrijkste aankopen een boekentas of schooltas. Een goed alternatief is een rugzak. Ook bij uitstappen is dit enorm handig. Bij Kids With Flair heb je een ruime keuze aan rugtassen. We maken een onderscheid tussen rugtassen van 2 tot 5 jaar en vanaf 6 jaar. Bij de aankoop van onze rugzakken kijken we zowel naar veiligheid, comfort én uitstraling.

  Hoe de juiste rugtas kiezen?

  Het is belangrijk een goede keuze te maken van rugzak. Tenslotte moet die de hele dag met naar school. Net zoals bij de keuze van de schooltas gelden de volgende tips.

  Kies een rugtas met voldoende compartimenten: die maken het mogelijk om de zwaarste boeken en spullen dichter tegen het zwaartepunt van je lichaam te dragen, wat ergonomisch is.

  Kies handige, gemakkelijke sluitingen. Bij de meeste rugtassen is dit een ritssluiting.

  Een verstevigde rug in ademende materialen verhoogt het draagcomfort van een rugtas. 

  Verstelbare riemen zijn een must.

  Het handvat is breed genoeg en bekleed.

  Zijvakjes zijn altijd handig!

  Reflectoren op je tas verhogen je veiligheid onderweg.

  Tenslotte: kies een rugzak die niet enkel handig is, maar je kind ook aanspreekt. Bij Kids With Flair heb je voldoende keuze!

  Welke merken hebben we bij Kids with Flair?

  Sommige merken produceren naast een kleuterrugzak ook een groter model. Leuke en hippe prints heb je bij Studio Ditte, Sticky Lemon, Petit Monkey, Fresk. Deze grotere rugzakken adviseren wij vanaf de derde kleuterklas of is ook ideaal om in het eerste leerjaar te gebruiken. Er kan steeds 1 grote A4map, pennenzak, drinkfles, boterham- en snackdoos in opgebergd worden. 

  Merken als Caramel & Cie, Jeune Premier maken rugzakken waar de ergonomie centraal staat en kunnen dan ook gebruikt worden tot het einde van de lagere school of basisschool. SOmmige hebben zelfs een dubbel opbergvak.