Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

Oogschaduw - 4 in 1 Pallet

Productomschrijving
Een leuke oogschaduwset van Rosajou met 4 verschillende kleuren (roze, blauw, goud en groen) verpakt in een mooi en lief doosje speciaal ontworpen voor de kinderhuid.Gebruik: Met de oogborstel een kleine hoeveelheid poeder nemen en aanbrengen op de oogleden. Make-up verwijderen: kan eenvoudig worden verwijderd met een watje gedrenkt in make-upremov...

Een leuke oogschaduwset van Rosajou met 4 verschillende kleuren (roze, blauw, goud en groen) verpakt in een mooi en lief doosje speciaal ontworpen voor de kinderhuid.

Gebruik: Met de oogborstel een kleine hoeveelheid poeder nemen en aanbrengen op de oogleden.

Make-up verwijderen: kan eenvoudig worden verwijderd met een watje gedrenkt in make-upremover of onder de douche met zeep om het gezicht te reinigen.

Rosajou: veilige make-up voor kinderen

Rosajou is een frans cosmectica merk die een make-up collectie heeft uitgebracht voor kinderen van 5 tot 10 jaar. De producten werden ontwikkeld met de grootste zorg in Franse labratoria. Plezier hebben in jezelf mooi te maken met gezonde producten is de filosofie van Rosajou.

Alle producten zijn gemaakt speciaal voor kinderen en hun kinderhuid en voldoen aan de strengste Europese richtlijnen voor comsmetica voor kinderen. 

Productspecificaties

Artikelnummer
ROAP21
SKU
ROAP21
EAN
3760256720905

Recent bekeken producten