Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

Houten Poppenhuis Cubic House | Djeco

Productomschrijving
Het poppenhuis Color House van Dejco stimuleert de verbeelding en creativiteit bij kinderen. Dit houten poppenhuis heeft 2 verdiepingen en een plat dak. Dit poppenhuis kan worden ingericht met de meubeltjes van Djeco zodat de bewoners van dit leuke huis het naar hun zin hebben.  Petit Home is een ludiek en spannend project. Het is gebaseerd op d...

Het poppenhuis Color House van Dejco stimuleert de verbeelding en creativiteit bij kinderen. Dit houten poppenhuis heeft 2 verdiepingen en een plat dak. Dit poppenhuis kan worden ingericht met de meubeltjes van Djeco zodat de bewoners van dit leuke huis het naar hun zin hebben. 

Petit Home is een ludiek en spannend project. Het is gebaseerd op de wereld van kinderen en op de architectuur. Voor de ontwikkeling van deze collectie heeft Djeco zich laten inspireren door de emblematische kunstwerken van de grootste hedendaagse architecten.
Uit deze ontmoeting tussen twee werelden zijn resoluut moderne, houten huizen ontstaan, met sobere lijnen en een kleurrijk, licht interieur. Deze huizen, met designmeubels en realistische, innemende poppengezinnen, zijn een uitnodiging voor de verbeeldingskracht van kinderen.

Opgelet: Het huis wordt leeg verkocht. Meubelsets en poppetjes apart verkrijgbaar.

Leeftijd
vanaf 4 jaar
Afmetingen: 
48,5 x 31 x 32,5 cm, doos: 51 x 33,5 x 32,5 cm
Materiaal
hout en plexiglas

Productspecificaties

Artikelnummer
DJ07801
SKU
DJ07801
EAN
3070900078017
Afmetingen
48,5 x 31 x 32,5 cm

Recent bekeken producten