Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed
Webwinkel
0

Korting -10% van 30/03 tot 16/04 - Gebruik de code PASEN23Korting -10% van 30/03 tot 16/04 - Gebruik de code PASEN23

0
Originele & Hippe merken
Gratis verzending boven €60
Leuk & Duurzaam speelgoed

Korting -10% van 30/03 tot 16/04 - Gebruik de code PASEN23Korting -10% van 30/03 tot 16/04 - Gebruik de code PASEN23

Wie zijn we

Wie zijn we - Kids with Flair

Kids with flair is een inspirerende shop met een ruim assortiment kwalitaitef speelgoed, back to school artikelen en kinderkamerdecoratie voor grappige peuters, stoere kleuters, coole kids allemaal met liefde uitgekozen door Stijn & Gianna. We hebben bij het uitkiezen van onze collecties ook oog voor unieke kraamcadeaus voor lieve baby's.

Ouders, IT'er en pedagoog

Onze eigen kids, Renaud, Girard & Aurel zijn onze grootste inspirators. We vinden het dan ook de max dat we dagelijks kunnen bezig zijn met producten die perfect aansluiten bij onze eigen leefwereld. Gezien Gianna ook pedagoog is, kunnen we met een didactische insteek ook keuzes maken in onze ruime speelgoedcollectie en hebben we oog voor leerzame spelletjes. En hands up voor spullen waar kids zich even alleen mee kunnen bezighouden! 

Stijn is de ITman achter de schermen, maar kan zich als vader ook goed inleven in jullie vragen. Persoonlijk geholpen worden door een mama of papa, dat is super toch? We begrijpen niet alleen onze klanten, we zijn onze klanten. Oprecht, snel en met passie helpen we jou verder. 

Liefde voor onze inspiration shop & events

In 2019 vonden we het belangrijk om meer persoonlijke feedback te ontvangen van onze klanten. Daarom hebben we dan ook in Roeselare, onze thuisstad, een inspiration shop geopend. Op die manier kunnen we jullie, onze klanten, ook in het echt eens ontmoeten en helpen bij het maken van jullie keuze.  

Zeker voor onze boekentassen en rugzakken is het geven van advies niet onbelangrijk en ook wij genieten ervan als we nadien de kids met veel trots de winkel zien buitenstappen en straks de schoolpoort binnenwandelen.  

Als je af en toe een evenement ziet passeren, dan is dat omdat organiseren in ons bloed zit & we genieten van de sfeer die we hiermee creëren in onze inspiration shop. Bovendien vinden we het van groot belang dat lokale handelaars en/of webshops ook elkaar kunnen steunen en samenwerken.  

Vragen? Shoot!

Daarnaast helpen we jullie zowel on- als offline graag met het zoeken naar het gepaste verjaardagscadeau of misschien wil je de kinderkamer pimpen en heb je wat advies nodig voor de afwerking. Dan zoeken we met plezier mee naar het gepaste tapijt, kussen, nachtlampje of leuke opbergmand. Beiden hebben we een zwak voor mooi ingerichte kamers en unieke decoratie. Moet je nog een kraambezoek brengen en twijfel je over het geschikte kraamcadeau? Na 3 kindjes kunnen we al wel wat tips meegeven;)

Elke werkdag staan we voor jou klaar om elke mogelijke vraag die je hebt te beantwoorden via facebook, Instagram, e-mail ([email protected]). Niet twijfelen, gewoon doen! 

Voor alle vragen:

E-mail

Stuur ons een bericht!

Mail ons naar [email protected]

Social media

Volg ons op de socials!

Kids with Flair

Avenue du pois de senteur 38
1020 Brussel
Belgium

BE 0795.269.148