Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Strandspeelgoed, loopfietsen of buitenspelletjes? Kijk snel!

  Leuk buitenspeelgoed voor kinderen zet uw peuter of kleuter aan tot fijn buiten spelen. Ontdek het uitgebreide assortiment aan buitenspeelgoed van Kids with Flair op onze webshop. Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  165 Producten

  Het leukste strandspeelgoed, loopfietsen en buitenspelletjes voor kinderen!

  Buitenspeelgoed is belangrijk om de fantasie van je kind te stimuleren en hen te laten genieten van de gezonde buitenlucht en dat kan met leuke eenvoudige spelletjes die ook helemaal niet duur zijn.  

  Kwalitatieve merken zoals Plan Toys of Djeco hebben een aantal leuke buitenspelen zoals knikkeren, kegelspel, ringwerpen of mini-golf. Dit buitenspeelgoed kan je ook heel eenvoudig overal mee naartoe nemen zoals naar het park of de speeltuin.

  Ook voor een bezoekje aan het strand of voor in de zandbak hebben we bij Kids with Flair een ruim assortiment aan waterspeelgoed, zand -en strandspeelgoed van o.a. Quut met schepjes en gietertjes tot leuke vormpjes voor in het zand.

  Verder kan je op Kids with Flair rekenen om jouw kind te leren fietsen! Van loopfietsjes voor de allerkleinsten tot hippe steps en 2-wielers voor oudere kinderen. We verdelen de loopfietsen van Trybike
  en de steps van Scoot & Ride.

  Buiten spelen was nog nooit zo leuk!