Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Houten speelgoed van de leukste merken!

  Duurzaam, veilig en degelijk houten speelgoed daar gaan wij naar op zoek voor baby's en kinderen! Speelgoed dat generaties meegaat en waarmee kinderen zich ten volle kunnen inleven in hun fantasiewereld en dat ook hun motorische ontwikkeling stimuleert. Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  316 Producten

  Houten speelgoed van de leukste merken!

  Online het leukste houten speelgoed bestellen doe je bij Kids with Flair. Speelgoed in hout is niet alleen duurzaam maar ook ontzettend mooi! Spelen met speelgoed in hout is leuk maar het staat ook mooi in de kinderkamer. Bestel je houten speelgoed makkelijk online bij Kids with Flair.

  Speelgoed in hout voor kinderen

  Ons houten speelgoed gamma bestaat uit onder andere houten speelgoedkeukentjes, houten puzzels en spellen, voertuigen van hout en poppenhuizen. Bekijk onze kwalitatieve merken die gespecialiseerd zijn in kwalitatief houten speelgoed zoals Kids Concept, Djeco, Plan Toys en Tender Leaf Toys. Ontdek het mooiste speelgoed online bij Kids with Flair.

  Houten speelgoed voor meisjes

  Op zoek naar speelgoed in hout voor meisjes? Ons assortiment bestaat uit houten keukentjes, houten poppenhuizen, speelgoed in hout om een leuk rollenspel mee te spelen en leuke spelletjes of puzzels in hout.

  Houten speelgoed voor jongens

  Ook speelgoed in hout voor jongens is ruim aanwezig in ons aanbod online. Houten loopfietsen, houten werkbankjes en leuk buitenspeelgoed in hout kun je bij ons online bestellen.

  Ga voor duurzaamheid met houten speelgoed
  Speelgoed van hout dat is beter voor het milieu, duurzaam, heeft een tijdloos ontwerp, bestaat uit natuurlijk materiaal, bevat geen gifstoffen, voelt fijner in de hand en het prikkelt de fantasie. Het is bovendien kinderspeelgoed dat generaties lang meegaat. In onze online shop gaan we steevast op zoek naar ecologisch speelgoed. Houten speelgoed online bestellen doe je bij Kids with Flair!